Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
лелеј ... добродојдов добронајдов...
ама ништ деца од вас.. сте се собрале в биртија да трачарите... од моето пиво п не видов...
ама ако ке си одам да си купам сама.​

битолски... од тие посебните... еднаш стави после не се вади

Фликс кафето шти ми го дужиш низ нос што ти го извадив пак го мењам за пиво... само дај брже ова ... што е застојов
љољ! добар прстен!

оф оф.. мераци.. ионака од љокачиве у маало само горско и каменица останало од кои и двете се гадни...

инаку прстенот е добар... малку лошо што неможеш да го извадиш па си имаш главоболки ама ај .. се преживува

битолски... од тие посебните... еднаш стави после не се вади

Фликс кафето шти ми го дужиш низ нос што ти го извадив пак го мењам за пиво... само дај брже ова ... што е застојов

Леле еј значи мора да се гибниш , да неможи чоек муабет да напрај со чупе одма му се пуштам демек .
Инаку фокси битолчанчињата си се супер за разлика од битолчанки ( пуфлите) :)

потполно се согласувам за битолчанките (не сите се разбира)...
знаете што...после толку време имам силна желба да се начукам..до досадата е или можеби до тоа дека утре стварно ќе пијам?!

phillipe_cocktails.jpg

Еве што се одлучи :) да се начукаш повели на екс. :smir:

Леле еј значи мора да се гибниш , да неможи чоек муабет да напрај со чупе одма му се пуштам демек .
Инаку фокси битолчанчињата си се супер за разлика од битолчанки ( пуфлите) :)
за ова имаш кафе од мене ко ќе дојдеш да ги видиш гостиварчанки...
и никој не рече дека му се пушташ некому, освен ако си ја имаш мувата на капата...

муабетот со прстенот беше одговор на прашањето на некој таму

инаку јас у глобала сум супери.. да не ме закопаше ова правниов... фокси ти?

Јас од мојот се откажав веќе преку глава ми е..ајде уште малку, инаку ми ги закажале последните колоквиуми баш за мојот роденден..ова ќе биде слатко очукување.
Инаку Фликс читај ја предходната страна па види кој тресе глупости..:smir:

Јас од мојот се откажав веќе преку глава ми е..ајде уште малку, инаку ми ги закажале последните колоквиуми баш за мојот роденден..ова ќе биде слатко очукување.
Инаку Фликс читај ја предходната страна па види кој тресе глупости..:smir:
и мене ми се тука некаде колоквиумите... околу мојот роденден.. бтв кога ти е роденден?

инаку фликс ако не почне да мрчи не е жив

5 јуни..а полагам од 2 до 7. Не ми делува таков фликс..тоа повеќе би го рекла за другар ти мак.тигар хаха :pos::pos:

Доста бе јас сега крив :) видов оној шо се прај ебачот лупнал зелена.
Е кој ве тераше на правен да одите :) елате си на мојот да видите шубо е :)

Не сум ја на правен..Полагав вовед во право прв семестар и збеснав. а ти што студираш уствари?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom