Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Капучино ладно со цевче и мнооогу трачеви..хахаха таков е денов само за кафе и трач е :smir:

Капучино ладно со цевче и мнооогу трачеви..хахаха таков е денов само за кафе и трач е :smir:
Еве ни кафе и ајде да почнеме да трачаме. :)

cappucino.jpg

cappucino.jpg

и еве сламки посебно...

straws.jpg

Каков трач сакаш? некој од тие мрсните или обичен гратски трач за некоја што облекла вчера у дискач?!

Нека е обичен градски трач. :)

(малку оф топици ќе прајме ама нема везе ако не бришат не бришат)
слушнав вчера “познатата“:pos: Деана Николовска пак сте степала у некоја од дискотекиве. Жив страм ја знам од мала таква е ама ако више сака да стане фаца дај нека се среди малку.

(малку оф топици ќе прајме ама нема везе ако не бришат не бришат)
слушнав вчера “познатата“:pos: Деана Николовска пак сте степала у некоја од дискотекиве. Жив страм ја знам од мала таква е ама ако више сака да стане фаца дај нека се среди малку.
Ауу, значи во право сум кога викам дека познатите не можат да бидат нормални. :pos:
Јас слушнав дека крајот на светот ќе биде во 2012 година. Веруваш ли ти во тоа?

Ауу, значи во право сум кога викам дека познатите не можат да бидат нормални. :pos:
Јас слушнав дека крајот на светот ќе биде во 2012 година. Веруваш ли ти во тоа?
У такви работи верувам колку што верувам у гатачки.Таква сум, се додека не видам не верувам.За мене тоа е исто ко да ми каже гатачка дека ќе се омажам у иднина.Факт е дека светов кад тад ќе го снема ама тоа ќе биде заради нас хомосапиенс а не затоа што некој така рекол и пресметал пред којзнае колку години.Ја читав темата во мистерии и има интересни работи но сепак сето тоа не ми држи вода за да верувам дека е така.И 2000 требаше сите да умреме па еве сите сме живи.

У такви работи верувам колку што верувам у гатачки.Таква сум, се додека не видам не верувам.За мене тоа е исто ко да ми каже гатачка дека ќе се омажам у иднина.Факт е дека светов кад тад ќе го снема ама тоа ќе биде заради нас хомосапиенс а не затоа што некој така рекол и пресметал пред којзнае колку години.Ја читав темата во мистерии и има интересни работи но сепак сето тоа не ми држи вода за да верувам дека е така.И 2000 требаше сите да умреме па еве сите сме живи.
Ооо, па ние исто сме размислувале. Се погодивме за трачање. :pos:

Епа мило ми е..А и што иам читано твои постови мислам дека сме генерација или се лажам..1 факс?!

Аааа епа ете видиш грешна проценка моја. да јас сум. кога ќе пораснам голема ќе станам политичар или дипломат..хахаха. ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?:pos2:

Аааа епа ете видиш грешна проценка моја. да јас сум. кога ќе пораснам голема ќе станам политичар или дипломат..хахаха. ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?:pos2:
Па имам стил за мода...веројатно би сакала да бидам стилист, а втора опција секретарка. :pos:

Хахаха о ова секретарка ме потсети на професорот мој по менаџмент
човекот има неверојатно лош хумор(како и секој професор) и цело време кажува вицови за директори и секретарки..ама тоолку се лоши дури трагични се..ама што да праиш студент си мораш да се насмееш по можност и до солзи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom