F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Сака некој кафенце да пиеме? не ми се пие сама 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сакам.Сака некој кафенце да пиеме? не ми се пие сама![]()
Еве ни кафе и ајде да почнеме да трачаме.Капучино ладно со цевче и мнооогу трачеви..хахаха таков е денов само за кафе и трач е :smir:
Нека е обичен градски трач.Каков трач сакаш? некој од тие мрсните или обичен гратски трач за некоја што облекла вчера у дискач?!
Нека е обичен градски трач.![]()
Ауу, значи во право сум кога викам дека познатите не можат да бидат нормални.(малку оф топици ќе прајме ама нема везе ако не бришат не бришат)
слушнав вчера “познатата“Деана Николовска пак сте степала у некоја од дискотекиве. Жив страм ја знам од мала таква е ама ако више сака да стане фаца дај нека се среди малку.
У такви работи верувам колку што верувам у гатачки.Таква сум, се додека не видам не верувам.За мене тоа е исто ко да ми каже гатачка дека ќе се омажам у иднина.Факт е дека светов кад тад ќе го снема ама тоа ќе биде заради нас хомосапиенс а не затоа што некој така рекол и пресметал пред којзнае колку години.Ја читав темата во мистерии и има интересни работи но сепак сето тоа не ми држи вода за да верувам дека е така.И 2000 требаше сите да умреме па еве сите сме живи.Ауу, значи во право сум кога викам дека познатите не можат да бидат нормални.
Јас слушнав дека крајот на светот ќе биде во 2012 година. Веруваш ли ти во тоа?
Ооо, па ние исто сме размислувале. Се погодивме за трачање.У такви работи верувам колку што верувам у гатачки.Таква сум, се додека не видам не верувам.За мене тоа е исто ко да ми каже гатачка дека ќе се омажам у иднина.Факт е дека светов кад тад ќе го снема ама тоа ќе биде заради нас хомосапиенс а не затоа што некој така рекол и пресметал пред којзнае колку години.Ја читав темата во мистерии и има интересни работи но сепак сето тоа не ми држи вода за да верувам дека е така.И 2000 требаше сите да умреме па еве сите сме живи.
Уште не сум на факс јас. Ти си?Епа мило ми е..А и што иам читано твои постови мислам дека сме генерација или се лажам..1 факс?!
Па имам стил за мода...веројатно би сакала да бидам стилист, а втора опција секретарка.Аааа епа ете видиш грешна проценка моја. да јас сум. кога ќе пораснам голема ќе станам политичар или дипломат..хахаха. ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?:pos2: