Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ма што сакаат нека пеат, само интересно за гледање нека биде:D

Да, таа песна ќе ја пеел, а гости се Јелена Розга и Дорис Драговиќ. Песни од деведесетите немало да биде денеска.

Од денес и Хрватска и Словенија може да гласаат. А од идниот вторник и пораките од Македонија ќе бидат поевтини.

Знаев дека таа ќе ја пее. Ич не ми се свиѓа песната, у п.м....:unsure: Има многу песни од One Republic што ги сакам, а таа не е една од нив. :(

Знаев дека таа ќе ја пее. Ич не ми се свиѓа песната, у п.м....:unsure: Има многу песни од One Republic што ги сакам, а таа не е една од нив. :(
Даниел ти си?

Секогаш погодуваш што ќе пее :D

Даниел ти си?

Секогаш погодуваш што ќе пее :D

Јас со сите мои симпатии се поврзувам телепатски...:icon_lol:

E ја згреши прошлата, викаше Сонце за три светови:icon_mrgr:

Чекајте до вечер. Оваа вест само што излезе по нашиве порталчиња во текот на вчерашниот ден, а не е проверена иако голема е веројатноста таа песна да ја пее ради сугестиите на фб.

Чекајте до вечер. Оваа вест само што излезе по нашиве порталчиња во текот на вчерашниот ден, а не е проверена иако голема е веројатноста таа песна да ја пее ради сугестиите на фб.

Е па треба време додека телепатијата се усогласи. Гледаш погодив дека станува збор за сонце... тоа е битното...:icon_lol:

Битно пак беше со сонце:D

Ти бе фудбал ќе глеаш или ова??:icon_lol:

Даниел вечер пее прв, Алекса трет, а Лукијан е при крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom