Балкански тв серии

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Една од подобрите серии кој сум ги гледал Мочвара. Има две сезони првата е подобра ама и втората не е лоша.
Mocvara pred 2 nedeli zavrsi i tretata sezona,idese na superstar tv

Моментално добра серија е Сабља. Серија за убиството и случувањата по убиството на поранешниот српски премиер Зоран Ѓинѓиќ.

Кога гледам што прават РТС срам ми е што имаме јавен сервис каков што е МРТ.
Не дека РТС е сјајна и они не се кој знае колку среден јавен сервис ама се грижат за архивата да не замре и се многу понапред од наша МРТ кога станува збор за дигитализација. Тоа им е обврска на сите јавни сервиси да го прават но за жал некој од нив не го прави ова.

Конкретно за сериите си ги ставаат некој од сериите на Јутјуб. Ете ги има на Јутјуб Сложна браќа, Бела Лаѓа со Шојиќ, Отпишани, ..Додрка пак најновите серии што имат премиера на РТС им се на РТС Планета стриминг сервисот. Уште да им текне да ги стават на Јутјуб сериите Бољи Живот, Породично Благо, Среќни Људи..

Последно уредено:
Сакам да гледсм:
Тајкун
Убице мог оца
Клан
Кај можам да ги најдам?
Беса ја имам гледано. Добра серија, интересен микс. Поготово за мене што не ми се омилени сите соседи.
ама таму е другачије. Некако на Парада ме потсети не знам зашто. Микс народи.

Сакам да гледсм:
Тајкун
Убице мог оца
Клан
Кај можам да ги најдам?
Беса ја имам гледано. Добра серија, интересен микс. Поготово за мене што не ми се омилени сите соседи.
ама таму е другачије. Некако на Парада ме потсети не знам зашто. Микс народ

Idi na balkan download,registriraj se i tamu imas se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom