- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
KRADETE OD DELIJE
znam deka kasnam so postov, ama ne ja znaev temava zatoa tolku kasno se uklucuvam vo nea. ne znam dali Sanka e seuste clen na forumot ama bi prasal dali oni ne kradat pesni od Family Aerodrom?
Знам дека се грци и дека ги мразиме, али се ипак мноооогу понапредни од нас на навивачки план. Фа997 не само Хорто Магико, напишете Гате 13 и барајте го клипот Basketball chanting 2 многу се добри.
За хрватите во сала незнам јас не сум видел многу, али на стадион се лудница, Торцида и БББ владеат во Хрватска.
Албанците да не ги спомнувам, немат некоја јака тифо сцена, додуша и не сум запознаен ни со една група од Албанија, ако има некои добри клипови постирете ги тука.
Србите ...... Ех тука веќе се знае Делије и Гробари донекаде и Фирма али мислам Фирма ги нема во кошарка, ако грешам исправете ме.
Бидејки Делије бојкотират кошарка, Гробари моментално доминират во сала ....
ne vikam deka sme daleku od drugite navivacki grupi, pred se poradi brojnosta, ama toa zavisi od povekje faktori vo drzavata, pocnuvajki od standardot, pa se do kvalitetot na sportot sto go ima kaj nas. normalno e Delije, Grobari, Gate 13... da imaat i dobri koreografii koga se raboti za klubovi koi tezat poveke milioni.