БАЛКАНКАН

Мистичен напиша:
"Зашто? У пичку матер зашто! Зашто ја имам кента а ти имаш флеш"! ...или така некако беше најдобрата реплика во филмот! : )

"VOZ CE DOLAZI U PETAK, NA BROD CE SE TOVARA U DUBROVNIK-220 SANDUKA, A TAMO MOI LJUDI, MOI CUVARI , MOJ MILICIJA, MOJ MASINOVOZACI NECE NIKOJ DA VE CEPNE, CE DELIMO FIFTI-FIFTI"
"ZASTO FIFTI-FIFTI, VALJDA TRETINA"
"ZASTO DA MU JEBEM MATER ZASTO!!! STO IMAS?"
"DVA PARA"
"JACI!!! KENTA!!! ETO ZASTO!!!" .......

FILMOV E STRAVA
MOZDA GO IMAM GLEDANO NAD 50 PATI (scenarioto go znam celo na pamet)

Цар си бе Роко. Многу ги сакам типчињата ко тебе шо по маалски кошиња и коперации така живоописно, со талентована нарација прераскажуваат сочни дијалози и реплики од нискобуџетни филмчиња.

Пишувам добри дијалози и добра литература. Се надевам бе Роко дека еден ден моите дијалози ќе ги прераскажуваш на некој форум.

Букаро напиша:
Цар си бе Роко. Многу ги сакам типчињата ко тебе шо по маалски кошиња и коперации така живоописно, со талентована нарација прераскажуваат сочни дијалози и реплики од нискобуџетни филмчиња.

Пишувам добри дијалози и добра литература. Се надевам бе Роко дека еден ден моите дијалози ќе ги прераскажуваш на некој форум.

Уште пред да прочитам знаев што ќе кажеш :icon_lol::icon_lol:
Инаку филмот е ОК...на делови смешен на делови трагичен,глумата типична,приказната интересна...Од 1 до 10 му давам 5 :raz:

Dobar e filmot,
makedonskite glumci dobro si ja zavrsija rabotata i mi se svigja celata prikazna.:icon_lol:

Приказната е нереална, ама интересна е. Малку тапа е крајот, ама сепак имаше смешни моменти, поготовo кај булгарчета и кај Шефкет Рамадани! :-)

Ау, и бошњаците беа добри! :pijan: :pos:

Acid напиша:
Приказната е нереална, ама интересна е. Малку тапа е крајот, ама сепак имаше смешни моменти, поготовo кај булгарчета и кај Шефкет Рамадани! :-)

Abe ne bese bas 100% nerealna.Imase dobar opis na zbidnuvanjata na balkanot.Mene mi se dopadna.

Profa напиша:
Abe ne bese bas 100% nerealna.Imase dobar opis na zbidnuvanjata na balkanot.Mene mi se dopadna.
Имаше добар опис. Се што опишаа беше точно како што е на балканот. Ама јас говорев за приказната, за тепихот, за потрагата по тепихот... Ептен го отупеа со тоа, не беше реално.

Сепак, забавен филм беше.

По интернет веќе се наоѓа и DVD-Rip верзија од филмот. Супер забавно филмче е, макар да го претераа на крај со последните сцени...

Отиде баба Зумбула :)

Го гледав вчера во кино и ми се допадна. Динамично филмче. Многу црн хумор.
На моменти Јовановки ми се чинеше така незаинтересиран, како да му е преку глава од глумењето. Некако му фалеше жар. Тоа ми сметаше едниствено.

uste ne sum go gleala neznam zasto:raz:
iako bratucetka mi glumi u nego
znam deka ona nastapila na krajot so pistol u raka:pishtoldz
malo devojce so plava kosica kao demek se odmazduva za majka i
taka nesto neznam ne go imam gleano
ama imam u plan da go gleam u skoro vreme:wink:

реално да си кажам го гледав над 10 пати и пак се смеам за некои муабети у филмов шо ги има

Јас лично мислам дека филмот е едно обично срање у боја. Нереален и полн со глупости. А и финтите не им се баш нешто да паднеш на газ од смеа. Глупости живи.

не сум го глеал ај кој го има нека го прати

Марко напиша:
не сум го глеал ај кој го има нека го прати
Ај јас ќе ти го пратам. Преку пошта сакаш или да дојдам кај тебе на :kafe:, па заедно да го гледаме:)

ајде извади виза те чекам на кафе не само на кафе ке те носам и у полски клуб да видиш со пољачки има многу се убави и глупи лесно се факаат а уште полесно се е**т а за филмот ако стварно го имаш стај го на сајтот ако го собира сакам да го глеам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom