Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

• Креатор на темата Креатор на темата Bavarecot
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Локација
Скопје
Финалето за 2009/2010 ќе се одигра на Сантијаго Бернабе во Мадрид на 22 Мај(Сабота) во 20:45 часот
Јас како навивач на Баерн Минхен ја отварам темава и слободно оставајте ваши мислења и прогнози и разни шпекулации пред финалето.

Да ја загрееме атмосферата пред финалето:vozbud::vozbud::vozbud:

Јас ке направам скара а ти донеси пиво :)

inter.gif
getImageThumbnail.php

За првпат во историјата борба помеѓу овие два тима за највисоката европска титула...

Јас сум за Интер и знам со сигурност дека ќе победат, а Пандев ќе даде решавачки гол и потоа ќе трчи низ теренот со македонско знаме во раце...:vozbud:

мен оф да меч......
pandev_inter.jpg

едит...ако може нека се стави анкета:salut:

Кутрите чекаат пола век за да го подигнат трофејот, се надевам дека Мурињо ке му помогне на Занети да го подигне пехарот, и конечно да ја заокружи неговата одлична кариера, а на Пандев ке му помогне да стане третиот македонец со пехарот во раце, иако со "германска" игра и малце среќа баварците може да им го украдат.
Сепак како тотално неутрален фан ќе го симпатишам Интер во финалето.

Браво баварецу, време е да почнеме да дискутираме на големо за финалето.
Пред се, сакам да замолам да нема глупави провокации, дискусиите да бидат на ниво, како што и доликува за еден ваков натпревар помеѓу два великани во европскиот и светскиот фудбал.
Нормално, јас како навивач на Баерн Минхен очекувам победа на мојот тим, но сепак сакам да биде заслужена и фер.
Ајде да не пишувам реферати, полека ќе развиваме дискусии на темава.

Значи Пиповски гледа на гравчиња. Тогаш да не го гледаме финалево :uvo:

Хаха :pos: не бе брат си ги кажав желбите, што би сакал да видам од ова финале...мое мислење
Инаку нека победи подобриот ако е тоа и Баерн:smir: секоја чест

п.с, и не гледам на графчиња:pos:

Значи Пиповски гледа на гравчиња. Тогаш да не го гледаме финалево :uvo:

И јас гледам на гравчиња бе.Во регуларниот дел ќе биде нерешено (0-0 евентуално 1-1),потоа ќе следуваат две продолженија во кои нема да биде постигнат гол,па ќе следуваат пенали.Во ваков случај,трофејот ќе замине за Минхен:pipi: Јас ви кажав,сега вие сакајте гледајте,а сакате не гледајте!

Откако отпадна Реал сакав барем еден од Баерн или Интер да игра финале а влегоа и двете и тука сум повеќе за Интер заради Пандев не за друго.. ќе се дига галама... :)
Очекувам интересен меч, Интер имат страшна одбрана секоја чест :cuc:

Хаха :pos: не бе брат си ги кажав желбите, што би сакал да видам од ова финале...мое мислење
Инаку нека победи подобриот ако е тоа и Баерн:smir: секоја чест

п.с, и не гледам на графчиња:pos:

Ако е така ОК:wink:
И јас сум за тоа кој е подобар нека победи ако е Интер нека му биде.Криво би ми било да не биде подобар а да победи.

И јас сум за тоа кој е подобар нека победи ако е Интер нека му биде.Криво би ми било да не биде подобар а да победи.
Еј,ај сега те молам да не се лажеме.Ок,и јас сум за да победи подобриот но Баерн и да биде послаб а да освои пак ќе славам.Интер и да биде подобар и да освои,нема да славам и ќе ми биде ептен криво зашто ваква шанса не се добива секоја година.

Еј,ај сега те молам да не се лажеме.Ок,и јас сум за да победи подобриот но Баерн и да биде послаб а да освои пак ќе славам.Интер и да биде подобар и да освои,нема да славам и ќе ми биде ептен криво зашто ваква шанса не се добива секоја година.

Па добро де нормално дека ќе славам ако победи Баерн без разлика дали ќе биде подобар или послаб,зборот ми е ако Интер победи со послаба игра ќе ми биде криво. Така и напишав:smir:

Ај пак види што збориш.Нема ова да го викаш на 22 мај.Сакам да речам,во секој случај ќе ти биде криво без оглед дали (ако победи Интер) тоа ќе биде затоа што бил подобар или послаб.

Од навивачки аспект сум за Баерн Минхен,многу повеќе ги сакам за разлика од Интер кои ги мразам најмногу на цел свет.Но статистичkи Интер некако ми има поголеми шанси за победа,подобри играчи,одбрана затоа и за него гласав на анкетата,кога веке сме реални :)

Е што сакам Пандев да даде хет трик,а Баерн да тепа со 4-3 :)

Откако отпадна Реал сакав барем еден од Баерн или Интер да игра финале а влегоа и двете и тука сум повеќе за Интер заради Пандев не за друго.. ќе се дига галама... :)
Очекувам интересен меч, Интер имат страшна одбрана секоја чест :cuc:

Фан сум на Баерн,ама и јас сакав баш Интер да биде екипата која (освен Баерн нормално) ќе игра во финале и ми се исполни тоа :pipi:
А заради Пандев скоро цела Македонија ќе навива за Интер но тоа е тоа.

Зошто сте го ставиле Интер на анкета? На анкета треба да има со колку разлика ќе тепа Баерн Минхен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom