Баба одгледувала марихуана

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
ovaaa e novina vo makedonija,ama vo drugite zemji e praksa.
Se zrtvuvaat starite luge za da mu obezbedat bogatstvo na nivnite deca,pa na kraj kraeva koj bi pomislis deka baba od 76 godini bi znaela sto e kanabis pa i da go odgleduva.Neznam kade citav baba preku 80 godini bila naoruzana so 50 grama CIST HEROIN OD 1 KLASA.Sekako taa veke go iziveala nejzinoto a i nikoj ne bi pomislil osven vo ova koga nekoj selanec ja tuzel a ne pomislis deka ako ja ucenil ce moze da izvlece nekolku stotici evra.
So mislite koj bi pomislis deka takva podgrbavena starica moze da bide naoruzana so heroin-NIKOJ
a so mislite kolku moze da mu donese pari na najbliskite?

--- надополнето ---

Не е ова марихуана на бабава сигурно нејзините синови или внуци ја имаат посадено.Но за одлегдување на ваков тип на марихуана се лежи во затвор.Сативата не расте дива во Македонија (колку што знам).
zaboravi na dusko "farmerot" :pos2:

Ќе и се фатат на од бабата жабата, ебате будала народ на 76 години не можат да ја затворат што ќе и прават, ќе ја осудат условно.

Никој нема да и помогне на бабата по медиуми и прес-конференции, па да се јават кај Фуере и да го известат НАТО и ЕУ????
Бранителите на ликот и делото на земјоделецот што садел компир во овој случај по се изгледа нема да ја бранат бабата :(

Сега бабата за да ги одбрани синовите,внуците или кој ти знае кој ќе си оди во затвор..

супер бабичка!
претходно била во германија, сигурно таму се има поврзано со подземјето :pos2:

yea sure...........:tapp:

p.s. кажаа на вестите дека живеела со болен и стар брат (or something like that )

Една баба, 2000 стебла.
У марихуанава и спид да не има?

Да читаш и да не веруваш, значи во оваа држава младината за ништо не ја бива не знае ни марихуана да засади ни да одгледа се треба постарите луѓе да прават, каде ни е иднината со ваква мрзлива младина.

Дедо ми на времето одгледувал афион:toe:

Ќе и излезе ли сега во пресрет Рамковски да и ги откупува производите?Ќе имаме конкуренција на пазарот.

100% стеблата се машки
што значи дека може слободно да ги продаде за ... 10ден

уште 1 успешна акција ?
не бе човек никнуваат и машки и женски ама ако има машки и не ги скинеш на време ке се оплодат и тревата ке ти стане семкарник и ке изгуби 90 %од тоа што се пуши така да џабе се ја одгледувал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom