Баба Мара мирца на 80 години

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување
Шо бе види колку е тажно.....Најсериозно.....Ај прочитајте ова
436053 напиша:
- Од тогаш ниту дошле да ме видат ниту јас сум отишла кај нив. Сега ќе ја мажат внука ми Кристина, а јас наместо да и' заиграм на свадба, и' испраќам честитки преку Интернет - низ солзи раскажува старицата.
- На Интернет сум поврзана преку телефонска жица и секој месец од пензијата издвојувам околу 500 денари за да го платам овој луксуз. Но, воопшто не жалам за парите, оти ова ми е единствен начин да бидам блиску до своите пред да заминам на оној свет - вели баба Мара.
Срамота за нејзините деца....На шо личи ова.....Неам зборови каков станал светов

Пофалби за бабава. Не знам дали дедо ми ќе научи да ирца ако ојдам туѓина. а и груби прсти има не знам како ќе се снаоѓа на тастатура.

:oftopic: Вардарче, веќе подолго време забечежувам, но се плашам да ти признаам, не знам дали и ти го чувствуваш истото, но... на сите теми дудлаш :dudlac:

Tonchie напиша:
:oftopic: Вардарче, веќе подолго време забечежувам, но се плашам да ти признаам, не знам дали и ти го чувствуваш истото, но... на сите теми дудлаш :dudlac:
Па нормално бе Тончи дека дудлам ти сеа ли го забележуваш тоа. Ако исто така не си забележал, дудлам само со охриѓанки :wink:.

Значи се е до немањето на можности, а не немање на интелигенција и капацитет со справување со новите технологии.
Значи, секој може да користи компјутер, ама не секој може да има. :)
Како и да е, ептен пријатно ме израдува веста.
И јас со моите на ваков начин држам контакт, затоа можам и да се поистоветувам колку толку со веста.

sekoja i cest :cuc:
P.S. mausot u leva raka go drzi , izgleda levoraka e :icon_roll

Браво за бабава. Да се надевам само дека ќе доживеам 80 години, а камо ли да работам и на комјутер. А уствари кој ќе ги знае што се нема да изчезе за 60 и кусур години

Bravo za babata. Dokaz deka se sto silno se saka moze da se nauci, makar i na 80 godini.

super babicka,kamo baba mi da bese tolku pametna i da i teknese da sedne na kompjuter

закон е бабава. свака и част, на 80 години мирца. ова ми беше и смешно и тажно.

Шо ќе прави, кога нема друг начин да комуницира со блиските, замислете колку и е тешко... :( Алал да и е стварно, на 80 год да научиш да седиш пред компјутер, навистина голема мака треба да те натера на тоа.

:cuc: свака и част, ја мислам дека и прилега никот SayberLady.
Јес да ме насмеа али највише од се ме ку*чи што МУКИ ја натерале да се запознае со Интернетот, а и нашиве стари да знаат тоа чудо Конфљутор и Internacional Network кои све можности ги нудат и они би биле Интернетхоличари.:lud:

Леле колку е закон бабава
замосли одиш на мирц и бараш асл и ти вика 80 год.
побарај и мсн да не има

Е ние што одиме на мирц нема шанси да и поверуваме....ама како и да е....ова го имаше во весник за бабата така да и јас можам да се претставам 80 години и да кажам дека се викам Мара и да тропам глупости на сите и тие да се чудат како сум бил на компјутер на 80 а уствари јас имам многу многу многу многу помалку години...ниту пак се викам Марам ниту пак сум женско

Абе уба работа си направила бабичкава ама некако ми падна жал за неа 28 год не ги има видено па многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom