Ахмадинеџад - the ultimate troll?

• Креатор на темата Креатор на темата dystopian
  • Време на започнување Време на започнување
D

dystopian

Гостин
Како што знаете, Американското беспилотно летало (RQ-170 Sentinel) беше "соборено" од Иранската војска пред некој месец. САД веднаш побараа истото да им биде вратено назад, па по многу негодувања и препирања, Иран попушти во знак на добра волја... но има финта. Леталото кое ќе им биде вратено е 80 пати помала играчка, која исто така ќе биде пуштена во продажба низ Техеран за цена од 70,000 риали, односно 4 долари. Според ова, еден од моделите ќе биде испратен до Белата куќа како одговор на официјалното барање од страна на Вашингтон.

Линк

1268654042515.jpg

И после вие Грујо и компанија ги вреѓате... А што да кажат па овие од Иран, што имаат оваков имбецил за лидер лол Ко Амди Бајрам е со неговиве испади и сцени :)

И после вие Грујо и компанија ги вреѓате... А што да кажат па овие од Иран, што имаат оваков имбецил за лидер лол Ко Амди Бајрам е со неговиве испади и сцени :)
Еден ден ќе сфатиш дека нема поголеми цигани на овој свет од Америка.

Хахахахаахахаха :vozbud:

Браво за човеков!Заедно со Чавез и Кастро ја :drk:Америка:pos:

не си сериозен нели? камо ли ние вакви „имбецили“ да имавме... ние имаме мн добри гзолижачи за жал. овој ко шо гледаш ги дупи при здрав памет т.е им праќа играчка! П.С фали уште само сликичка од трол фејс да им прати и ке биде врвна ситуација!

Следниот идол овај ми е. Гадафи ми беше, овај официално го замена. Секоја чест го подржувам.(y)

Легенда :D :D хаахах не го сакам мн човеков ама за ова (y)

vreme e da se prizemjat amerikancite.dosta gledaa svetot od visoko.glumat pravednici a unistuvaat se sto ke doprat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom