zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Маисто има 1:36 размер исто како вели[DOUBLEPOST=1432931736][/DOUBLEPOST]Деновиве бев зафатен со поправка на Ford Focus presentation car на кој внуката од балдската успеала да ја скине фолијата и да ги откорне бандажите.Јас не би го менувал E класата купе, одлично е направен. Изведбата на 1/32 моделите на Бураго е одлична, за разлика од 1/18 и 1/24 каде има многу промашувања. Штета што не ги собирам, може некогаш ќе почнам.
Цените им се лудило од пред месец дена. Поисплатливо е да гледаш од Маисто, ама мислам дека немаат 1/32 размер, ако не се лажам.
Многу силна внуката.Маисто има 1:36 размер исто како вели[DOUBLEPOST=1432931736][/DOUBLEPOST]Деновиве бев зафатен со поправка на Ford Focus presentation car на кој внуката од балдската успеала да ја скине фолијата и да ги откорне бандажите.
Прегледај го приврзокот 121975
Сега има бандажи од мерцедес сл 550 маисто ама профилот на гумите е многу висок па ќе треба да барам нископрофилни да можат предните тркала лесно да се вртат лево-десно
Прегледај го приврзокот 121976
Имам вадено бандажи на неколку 1/18 Аутоарт модели. Некои успешно, некои сум ги скршил на осовина, ама никогаш бандажот. Исто тенки краци како кај тебе. Затоа ме зачуди. Може дека е стар моделот и пластиката ја има изгубено еластичноста, затоа ти пукнале на бандаж.Искрено чепкалка за заби е поцврста
Од десната страна беа останати здрави и многу лесно вадејќи ги искршив
Види колку е тенко а во живо е колку игла
Прегледај го приврзокот 121980
Од грција пред 12-13 години[DOUBLEPOST=1432991033][/DOUBLEPOST]Fringe ако не е тајна од каде го зема и колку те кошташе Фокусов на Autoart ?
Изложен беше во близина на прозор од западна странаИмам вадено бандажи на неколку 1/18 Аутоарт модели. Некои успешно, некои сум ги скршил на осовина, ама никогаш бандажот. Исто тенки краци како кај тебе. Затоа ме зачуди. Може дека е стар моделот и пластиката ја има изгубено еластичноста, затоа ти пукнале на бандаж.
Од тука. Ги има сите модели на Застава.Од каде можам да си купам и колку кошта вакво Југо ? Не сум сигурен, но мислам дека кај нас ги нема, фирмата не ја паметам што ги прави Заставиниве машини инаку 1/43 размер е и го сакам по можност во бела боја.
Прегледај го приврзокот 122184
Фала ти Зоц.Од тука. Ги има сите модели на Застава.
Да, белото Југо би го чинело 24 ЕУР.Поштарината од таму ти е 19,90 евра.