Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што бидна со Сеатот, нели ќе го сликаше ? Ајде праќај слики, сакам да го видам.uste...[DOUBLEPOST=1395261321][/DOUBLEPOST]imam seat leon fr mnogu redok model seatot e 1 18
Да, но Миничемпс е друга планета за Maisto, зборам за изработката и деталите.Minichamps почнуваат иста тактика како Maisto
1:18 Volkswagen VW Sharan 2010 Minichamps
Прегледај го приврзокот 87693
Прегледај го приврзокот 87694
1:18 Mercedes Benz GLK-Klasse Minichamps
Прегледај го приврзокот 87695
Прегледај го приврзокот 87696
Во кој смисол мислиш поквалитетно ??Спореди фиат 500 од бураго и миничампс ќе видиш дека бурагото било поквалитетно од миничампс
Burago
Прегледај го приврзокот 87767 Прегледај го приврзокот 87768
Minichamps
Прегледај го приврзокот 87769 Прегледај го приврзокот 87770
A со таква политика миничампс не се далеку
Мислев на деталите ама на решетлите кај моторот бураго направиле уткаВо кој смисол мислиш поквалитетно ??
На перење му е.Што бидна со Сеатот, нели ќе го сликаше ? Ајде праќај слики, сакам да го видам.
Сепак мислам дека Миничемпс го има подобро направено, види ги штоповите на пример. Плус на Бураго е во размер 1/16, што автоматски не одговара во 1/18 колекција и хромот им е стандардно катастрофа.Мислев на деталите ама на решетлите кај моторот бураго направиле утка
Спореди фиат 500 од бураго и миничампс ќе видиш дека бурагото било поквалитетно од миничампс
Burago
Прегледај го приврзокот 87767 Прегледај го приврзокот 87768
Minichamps
Прегледај го приврзокот 87769 Прегледај го приврзокот 87770
A со таква политика миничампс не се далеку
Абе, Андрејчо, што си правел со пеглицата, си ја унаказил.бубата и спачакот се 1 18 а другите 1 43
Биди умен и да не ти се повтори пак.sakav nesto da nabravam no ne uspeav i takva ja ostaiv![]()