Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште две 1:43 од Bburago, ме нервираат тоа лепенките што се на нив, ама се двоумам дали да ги вадам, да не испаднат бетер така

На клиото можеш да ги извадиш лепенките со тоа што со црвен маркер или лак за нокти ке му ги офарбаш (внимателно) штоповите и издувчето (сребрена боја), корветата би ја оставил таква зошто добро изгледа во тркачка верзија со мала доработка на штоповите и издувите (исто како клиото).

Еве ме после неколкудневна незаслужена пауза со нови слики: 1:43 Bburago
img2277cb.jpg

img2276y.jpg

img2394ml.jpg

img2393g.jpg

img2284l.jpg

img2287t.jpg

Еве ме после неколкудневна незаслужена пауза со нови слики: 1:43 Bburago

img2284l.jpg

img2287t.jpg

Фичово е екстра многу добро изгледа, баш ме потсети вчера бев во КРШ во Зебра и за малку ке купев 1/18 Fiat 1000TC Abarth од Mondo Motors. Некако се пишманив зошто барав еден друг модел од Maisto, ама па ко за "беља" сега па фичото не ми излага од глава, а и тркачко беше со налепници. Хммм....... :cautious:

Фичово е екстра многу добро изгледа, баш ме потсети вчера бев во КРШ во Зебра и за малку ке купев 1/18 Fiat 1000TC Abarth од Mondo Motors. Некако се пишманив зошто барав еден друг модел од Maisto, ама па ко за "беља" сега па фичото не ми излага од глава, а и тркачко беше со налепници. Хммм....... :cautious:
Јас па не ги сакам кога се вакви со налепници, или тркачки... стандардни ми се секогаш поубави. И на ова исто така му се думам дали да му ги одлепам.

Јас па не ги сакам кога се вакви со налепници, или тркачки... стандардни ми се секогаш поубави. И на ова исто така му се думам дали да му ги одлепам.
И мене повеке ми се допаѓаат без налепници или ги одлепувам или ако се штампани ги вадам со ацетон и вода. А ова твоево бидејќи е многу мало и нема многу детали, што знам, ако му ги извадиш да не изгледа после како пластична играчка.

И мене повеке ми се допаѓаат без налепници или ги одлепувам или ако се штампани ги вадам со ацетон и вода. А ова твоево бидејќи е многу мало и нема многу детали, што знам, ако му ги извадиш да не изгледа после како пластична играчка.
Епа тоа и се двоумам, да не направам уште погрдо да биди :)

KUPUVAM 1/43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jas imam 2 takvi mercedesi kako toj :) daj prodajte mi 1/43 :D
--- надополнето: Jun 14, 2011 9:59 PM ---

Uploaded with ImageShack.us
--- надополнето: Jun 14, 2011 10:06 PM ---
dr ne mozi da se stavat :mad::mad::mad: se damu e... :mad: kupuvam 1/43 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KUPUVAM 1/43 :)))))))))))))) ova e moeto BMW z3 roadster

KUPUVAM 1/43 :)))))))))))))) ova e moeto BMW z3 roadster
Човече, тешко дека некој ќе ти продаде, особено љубител на вакви модели... Тргнувам од себеси. Дури и тие што не ми се омилени, а ги имам, не би ги дал.
Зошто едноставно нови не си купиш? Кажи барем конкретно кои модели сакаш да ги земиш

Барем за 1:43 не е проблем набавката, имаш огромен избор, само прошетај малку.

Епа тоа и се двоумам, да не направам уште погрдо да биди :)

Photoshop, ете така правам јас. Се што не знам како ке изгледа/стои на колата прво пробувам на photoshop и ако е ok и ми се допаѓа тогаш седнувам и ја правам. Може изгледа комплицирано ама многу е лесно и доста помага да се реши човек.

Еве уште два модела од Maisto во 1:43 размер
img2400u.jpg

img2399i.jpg

img2401x.jpg

img2405i.jpg

Дечки секоја чест!
Уште ако може и неколку слики од цела колекција ќе биде закон! :)

Дечки секоја чест!
Уште ако може и неколку слики од цела колекција ќе биде закон! :)

Ејјјј........ пак ли сега да ги вадам, ваму таму ми се низ цел стан. :D Ај ке се потрудам, би требало. ;)

Ајде бе кајганџии, од мене толку беше слики, дајте вие нешто ставете да видиме со шо располагате.
Јас имам уште неколку дома од Majorette мали моделчиња шо не стасав да ги сликнам. Наредно ко ќе стасам ќе ги ставам и нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom