Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај честито нови модели. Па пиши нешто за нив, размер, производител....Новитети кај мене
Благодарам и ти да се подновишАј честито нови модели. Па пиши нешто за нив, размер, производител....
Во скопјанка,првата зграадаа после железничка накај аредором го имам видено тоа списание.Дали воопшто се продаваат некаде сеуште (Kolekcija Poznatih Automobila) иначе конкретно барам Pagani Zonda евентуално Ферарито или суперспортското Масерати... Ако некој ги порадава нека каже.
masertito go imas vo tafikata kaj jose 150 denari 1/43Дали воопшто се продаваат некаде сеуште (Kolekcija Poznatih Automobila) иначе конкретно барам Pagani Zonda евентуално Ферарито или суперспортското Масерати... Ако некој ги порадава нека каже.
1/43 размер се сите http://poznatiautomobili.com/?page_id=13 и од оваа колекција немам ниедно моделче кај еден роднина видов Форд ГТ од оваа колекција и не се лоша изработка. Иначе кога купувам нешто од моделчиња 1/43 и 1/64 зимам толку се може што да правам.[DOUBLEPOST=1445342997][/DOUBLEPOST]Иначе луѓе се изретчија овие колекцииве пожарникарските возила, работните машини, познативе автомобили, хеликоптерите... Не прават нови модели и не носат тоа што имаше се дотроши... Апсолутно многу мерак имав за воените машини и штета што не ги носеа кај нас феноменални макети имаше на воени возила и тенкови.Благодарам и ти да се подновиш
Првите две слики се од алфа ромео,1:24 размер,производител карарама,а втрите две се од 1:18 ауди а6 од норев[DOUBLEPOST=1445325673][/DOUBLEPOST]
Во скопјанка,првата зграадаа после железничка накај аредором го имам видено тоа списание.
Во кој размер ги ссобираш?
На ибеј имаш голем избор.
Heligopterite zavrsija , jas gi sobrav site 24, a pozarnite treba uste tri modela, ama gi nema nesto, isto i gradeznite masini se 3-4 modela vo prasanje. jas go imam maseratito, 1/43 ama e mondo i e mnogu dobro izraboteno, mislam od tush deka go imam kupeno. poznati automobili imaat mnogi loso, i mnogu dobro izraboteni, porscheto naprimer caymanot vrska nema. a gt-to e izvonredno izraboteno, imas pogore slika kako e u sporedba so mondo motors. neznam na koja ztrana bese.1/43 размер се сите http://poznatiautomobili.com/?page_id=13 и од оваа колекција немам ниедно моделче кај еден роднина видов Форд ГТ од оваа колекција и не се лоша изработка. Иначе кога купувам нешто од моделчиња 1/43 и 1/64 зимам толку се може што да правам.[DOUBLEPOST=1445342997][/DOUBLEPOST]Иначе луѓе се изретчија овие колекцииве пожарникарските возила, работните машини, познативе автомобили, хеликоптерите... Не прават нови модели и не носат тоа што имаше се дотроши... Апсолутно многу мерак имав за воените машини и штета што не ги носеа кај нас феноменални макети имаше на воени возила и тенкови.
Мнодо за бураго и маисто е норевДругари де кажете по нешто за Mondo Motors во споредба со Bburago и Maisto...
Нема врска, исто срање се. QC им е на минимум. Да не мислиш на Motormax ??Мнодо за бураго и маисто е норев
Motormax & Mondomotors е едно истоНема врска, исто срање се. QC им е на минимум. Да не мислиш на Motormax ??
Не, различни се. Motormax веќе не постои, сегс Mondo ги користи неговите калапи ама не и истиот квалитет.
Motormax е дел од RBI групација, основана e 1997-ма година во Кина.Целосно се идентични само што Мотормах е за амерички пазар.
Провери на твоето бмв одоздола пишува мотор мах а кутијата е мондо моторс