Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно "стаклото" над моторот вградено :

Му направив и нови регистерски таблици (напред и назад), тие на Маисто беа многу мали и смешно изгледаа :

Остана уште задниот спојлер и задните странични стакла.

Конечно "стаклото" над моторот вградено :

Му направив и нови регистерски таблици (напред и назад), тие на Маисто беа многу мали и смешно изгледаа :

Остана уште задниот спојлер и задните странични стакла.
Mnogo mi se svigav tablice :D

Mnogo mi se svigav tablice :D
Кажи а ?? Тоа ти е, како да си го пишеш моделот на колата (Cayman S) на таблицата, а да не е многу впечатливо.
Инаку отштампав таблици и за другите Поршиња во колекција, ама полека, како ќе ги правам, така ќе ги ставам.

https://www.youtube.com/watch?v=8p1LnwWfDqU&spfreload=1 eve eden prekrasen proekt. Ako nemozeme vo vistinski razmer da si dozvolime nesto vakvo ova e prava uteha decki. ;)
Одлично, ама не и импресивно. Има други видеа со уште подетални лед модификации, ме мрзи сега да ги барам.
Инаку браво за храброста што се одлучил да сече и буши така скап модел од Autoart.

Одлично, ама не и импресивно. Има други видеа со уште подетални лед модификации, ме мрзи сега да ги барам.
Инаку браво за храброста што се одлучил да сече и буши така скап модел од Autoart.
А која храброст?
Што се за него 140-150 евра при плата 2-3к евра.

А која храброст?
Што се за него 140-150 евра при плата 2-3к евра.
Верувај, имам пријатели по странскиве форуми (Европа и САД) со колекции од илјадници евра, па не мислат така, како тебе.

Верувај, имам пријатели по странскиве форуми (Европа и САД) со колекции од илјадници евра, па не мислат така, како тебе.
Пратам на ибеј бмв да купам 730и миничамп не можам да начекам,се продаваат од 220-300 долари а се трошат како алва
Иста ситуација е и со бмв 635цси

Attachments

• бмв 730и.jpg
    бмв 730и.jpg
    63,2 KB · Прегледи: 14
Пратам на ибеј бмв да купам 730и миничамп не можам да начекам,се продаваат од 220-300 долари а се трошат како алва
Иста ситуација е и со бмв 635цси
А бе не викам не, ама еднаш ги купуваат и завршуваат на полица. Ретки се тие што ги растураат и чепкаат. Тоа ми беше поентата.

од туш во Велес, мислам дека имаше и други од оваа серија ама неможев веќе да барам, многу растурени беа измешани бураго, маисто, утре ќе одам пак да видам. го земав и 12 број од пожарните олд тајмерот 1/43 type e 57, ама не успеав да го сликам станаа децава, па го кренав[DOUBLEPOST=1412447195][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 101996
Еве ова ми е поклон од шурата од украина 1/43 размер го чекам да дојде да го донесе! приметувате ова е 117 број, досега толку модели има излезено сите 1/43 150 денари биле во наши пари, само СССР производство!
10484579_10202575669213353_7085050234442581168_n.jpg
И овие 4 модела ми ги имаат купено, ги чекам некаде околу 20 овој месец ке ми ги донесе шурата од украина кога ќе ги донесе отворени ќе ви ги сликам, сите се 1/43 размер.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom