Авто слалом Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата B_O_K_I
  • Време на започнување Време на започнување

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Следниот викенд кај салата Борис Трајковски ке се вози авто слалом право на учество имаат оние кои поседуваат автомобил и имаат возачка дозвола. Ваков натпревар имаше и во Радовиш и беше многу интерсно, Даваа маички за првите тројца имаше и награди и пехарчиња.
Класите се делат на:
под 1600cc
над 1600cc
над 1600cc SP
под 1600cc SP
(SP се возила комплетно подготвени за натпревари)

Организатор е АКК примо рејсинг тим (за тие малце сто го познаваат македонскиот автомобилиза организатор е Вуле).
Пријавување ќе биде на самото место.

Ајде тркачи навалете сеа е вашата шанса да се докажете :helou:

Еве како беше во Радовиш

е тоа незнам ама штом дознаам ке ви кажам

Го пропуштив водно, ова ќе ми биде надокнадување на пропуштено.

Под никој случај неможеш да го надокднаиш водно ама сепак ке биде интересно и дознав дека ке биде сабота во 10 ке има пријавување на лице место а може и на телефон 02/3068-030 и 078/405-145 јас се пријавив ке биде интересно. Има ли некој кандидати за возење или повеќето сте за фаќање сеир ама по се изгледа не ве интересираат вакви работи :toe:

Сите се фалите колку брзо возите и по автопат и по град, па имавме и предизвици за трки... Еве ви шанса сето тоа легално да го направите :) Како што гледам само на моабет останува...

Под никој случај неможеш да го надокднаиш водно ама сепак ке биде интересно и дознав дека ке биде сабота во 10 ке има пријавување на лице место а може и на телефон 02/3068-030 и 078/405-145 јас се пријавив ке биде интересно. Има ли некој кандидати за возење или повеќето сте за фаќање сеир ама по се изгледа не ве интересираат вакви работи :toe:

Да смеев да возам дефинитивно ќе се пријавев, уште неам возачка :). Иначе ти со што кола се имаш пријавено?

П.С. Марутито од второто видео е крај :)

а камо да имав возачка :) ќе се пријавев со од брачедон стојадинот... (со ланчија 1.6 мотор :))

Ако сакаш ке прашам дали може без возачка во радовиш можеше или јависе на броевите погоре и прашај.

Сите се фалите колку брзо возите и по автопат и по град, па имавме и предизвици за трки... Еве ви шанса сето тоа легално да го направите :) Како што гледам само на моабет останува...

Сите се тркачи сите возеле 200, 300 а сеа никого нема само двајца се јавија со ке гледат а убаво е да се вози да се види како изгледа од прилика трка иако не е некоја класична трка нема големи брзини нема опасност од оштетување на возилото или се минимални. Темава е феил очигледно само фалбаџии има на форумов.

И да одговорам на претходоно поставеното прашање со што ке возам.
Ке возам со југо 1.1 со заебана втора брзина југото го купив пред некој ден имав едно друго југо 1.3 ама го продадов ова е стандард со стандард гуми ама ке има заебанции ке биде интересно не целам кон никакви резултати важно е да се учествува...

И да одговорам на претходоно поставеното прашање со што ке возам.
Ке возам со југо 1.1 со заебана втора брзина југото го купив пред некој ден имав едно друго југо 1.3 ама го продадов ова е стандард со стандард гуми ама ке има заебанции ке биде интересно не целам кон никакви резултати важно е да се учествува...
Браво за тебе, се надевам дека ќе имаш некој во публика што ќе направи некоја фотка или клипче па ќе можиме да те видиме :)

Инаку, доста интересно е ова, за сите љубители на трките е добра прилика за да излезат и да покажат што знаат, само некако ќе те поддржам дека 90-95% од форумските тркачи се само на збор. Инаку не гледам зошто некој ако има желба да не настапи.

п.с. мене тркањето како спорт ме интересира од коментаторска гледна точка :), така да би прифатил едно тест возење со некое спремно возило. Да се тркам со автомобили, никогаш не ми било желба.

п.п.с. Да има нешто слично со моторцикли... би пробал :smir:

Публика ке има ке има и фотки.
А за мотор има и лек за тоа има трки со скутери има и со мотори можеш да возиш цел шампионат со многу малце пари имаше интересни трки годинава учествував на две трки со скутери и многу интересно беше :vozbud:

Imam golema zelba da ucestvuvam, imam i vozacka, ama nemam soodvetno vozilo za da prisustvuvam na patekata, taka da bi trebalo da sum vo publika.. :toe:

ајде подетални информации во колку ке се одржи точен датум за да го информирам еден комшија тој е луд по трки:smir:

Ако е луд по трки, веќе би требало да знае :pos2:

Би требало да е у сабота у 10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom