Australian Open 2017

Кој ќе го освои Australian Open 2017?

• Andy Murray

Гласови: 10 17,2%
  • Novak Djokovic

Гласови: 18 31,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 4 6,9%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 4 6,9%
  • Kei Nishikori

Гласови: 1 1,7%
  • Dominic Thiem

Гласови: 2 3,4%
  • Rafael Nadal

Гласови: 13 22,4%
  • Roger Federer

Гласови: 11 19,0%
  • некој друг (наведете во мислење)

Гласови: 3 5,2%

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас колку што знаев вав-фед полуфинале е :D
Иначе сум за Надал- Федерер финале, само не е до толку сигурно дека ќе се случи тоа.
Иако сум изгорен за Федерер и негов вечен фан, не сум баш оптимист за со Вавринка.
Надал доколку го помине раоник сигурно ќе игра финале.

Lucic Baroni :pos::pos:

дојде да расправа како се игра тенис.

ќе се самоубијам.

Lucic Baroni :pos::pos:

дојде да расправа како се игра тенис.

ќе се самоубијам.
Лучич на 34,35 години уште може да им држи лекции на 90% од тенисеркиве.
Страшно талентирана тенисерка уште на 16 години влезе у топ20, играше полуфинале на Вимблдон, титула во дубл на 15 години... од 2000 навака скоро 10 години ги пропушти што ради повреди, што ради други причини. Така да нека не ти е чудно, единствени што можат да се носат со Серена физички се Плискова и Лучич. Појако од машкиве удираат, атомски за женски стандарди.

Страшно талентирана тенисерка уште на 16 години влезе у топ20, играше полуфинале на Вимблдон, титула во дубл на 15 години... од 2000 навака скоро 10 години ги пропушти што ради повреди, што ради други причини. Така да нека не ти е чудно, единствени што можат да се носат со Серена физички се Плискова и Лучич. Појако од машкиве удираат, атомски за женски стандарди.

Се вред бе брат, и ја пратам тенис, ама неможе од така ништо, од слаби резултати од Бондаренко,Лисицки и остала багра да губа и сега дојде на Ао, растура женава, додуша немаше некој стабилен противник освен Радванска шо е многу да, ама џабе, не ме убедува тоа што го пиша за да е доволно за да ја победи Плискова.

Имам читано и слушано дека пред некое време банкротирала поради нејзиниот маж, а пред 16-17 години прекинала да игра тенис поради приватни проблеми, наводно и самата признала во 2006 дека татко и ја злоставувал уште од многу мали години.

Се вред бе брат, и ја пратам тенис, ама неможе од така ништо, од слаби резултати од Бондаренко,Лисицки и остала багра да губа и сега дојде на Ао, растура женава, додуша немаше некој стабилен противник освен Радванска шо е многу да, ама џабе, не ме убедува тоа што го пиша за да е доволно за да ја победи Плискова.
Абе ти глеј Ноле и Мареј од кој изгубија, не за изненадувања у женскиов дел ќе се чудиме. :D
Не ја победува иначе не се секирај. Не паѓаме на оваа, Димитров повеќе ме плаши.[DOUBLEPOST=1485307114][/DOUBLEPOST]
Имам читано и слушано дека пред некое време банкротирала поради нејзиниот маж, а пред 16-17 години прекинала да игра тенис поради приватни проблеми, наводно и самата признала во 2006 дека татко и ја злоставувал уште од многу мали години.
Да да, абе на 15 год да освоиш АО дубл, и на 16 полуфинале на Вимблдон сингл (еве сеа глеам дека Селеш ја тепала на тој турнир) не е мала работа. Смешно ми е да кажам "страшен потенцијал" за 35 годишна жена, али ги има сите удари. Само што претерува малце со агресивноста :)

Последно уредено:
Абе ајде, ај Федерер на 36 години шо доминира ај да проголтаме некако. Ама Лучил на 35 и Венус на 36 шо доминира во тенисов... И после не се рокале со допинг, абе ајде :D Башка шо Лучич и дубл игра, така да секој ден е на терен.

Абе ајде, ај Федерер на 36 години шо доминира ај да проголтаме некако. Ама Лучил на 35 и Венус на 36 шо доминира во тенисов... И после не се рокале со допинг, абе ајде :D Башка шо Лучич и дубл игра, така да секој ден е на терен.
Абе ти цел турнир контра Лучич Барони и Федерер играш и се допингуваат. Тие шо ти донеле пари не се допингуваат? :drk:

Aj бе не го поти жити се. Ниту еднаш не играв против Лучич Барони.

Губи 4-3, вика МТО, си зема лабаво 3 гема по ред со ЕДЕН изгубен поен. :tapp::tapp:
Добро почна "денов"

Океј ние мастило пијаме овде, изгуби 2 гема по ред, наводно готова неможи на нозе да стој, оди в соблекувална, се враќа и наеднаш лупа 3 аса и 33 винери погаѓа. ОКЕЈ Е!

Губи 4-3, вика МТО, си зема лабаво 3 гема по ред со ЕДЕН изгубен поен. :tapp::tapp:
Добро почна "денов"

Плискова па глуми нешо сериозна , концентрирена додека Лучил беше у соблекувална, хаха. Пеза.

Кој и да и се падне, има да ја распорат дали Конта или Серена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom