- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 97
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едино ако мислел да играат за трето место по договор некаде.Ме зезаш?![]()
Greska sum bil jas, so Nadal idel Dimitrov.Ме зезаш?![]()
Лучич на 34,35 години уште може да им држи лекции на 90% од тенисеркиве.Lucic Baroni
дојде да расправа како се игра тенис.
ќе се самоубијам.
Лучич на 34,35 години уште може да им држи лекции на 90% од тенисеркиве.
Страшно талентирана тенисерка уште на 16 години влезе у топ20, играше полуфинале на Вимблдон, титула во дубл на 15 години... од 2000 навака скоро 10 години ги пропушти што ради повреди, што ради други причини. Така да нека не ти е чудно, единствени што можат да се носат со Серена физички се Плискова и Лучич. Појако од машкиве удираат, атомски за женски стандарди.
Имам читано и слушано дека пред некое време банкротирала поради нејзиниот маж, а пред 16-17 години прекинала да игра тенис поради приватни проблеми, наводно и самата признала во 2006 дека татко и ја злоставувал уште од многу мали години.Лучич на 34,35 години уште може да им држи лекции на 90% од тенисеркиве.
Страшно талентирана тенисерка уште на 16 години влезе у топ20, играше полуфинале на Вимблдон, титула во дубл на 15 години... од 2000 навака скоро 10 години ги пропушти што ради повреди, што ради други причини. Така да нека не ти е чудно, единствени што можат да се носат со Серена физички се Плискова и Лучич. Појако од машкиве удираат, атомски за женски стандарди.
Абе ти глеј Ноле и Мареј од кој изгубија, не за изненадувања у женскиов дел ќе се чудиме.Се вред бе брат, и ја пратам тенис, ама неможе од така ништо, од слаби резултати од Бондаренко,Лисицки и остала багра да губа и сега дојде на Ао, растура женава, додуша немаше некој стабилен противник освен Радванска шо е многу да, ама џабе, не ме убедува тоа што го пиша за да е доволно за да ја победи Плискова.
Да да, абе на 15 год да освоиш АО дубл, и на 16 полуфинале на Вимблдон сингл (еве сеа глеам дека Селеш ја тепала на тој турнир) не е мала работа. Смешно ми е да кажам "страшен потенцијал" за 35 годишна жена, али ги има сите удари. Само што претерува малце со агресивностаИмам читано и слушано дека пред некое време банкротирала поради нејзиниот маж, а пред 16-17 години прекинала да игра тенис поради приватни проблеми, наводно и самата признала во 2006 дека татко и ја злоставувал уште од многу мали години.
Абе ти цел турнир контра Лучич Барони и Федерер играш и се допингуваат. Тие шо ти донеле пари не се допингуваат?Абе ајде, ај Федерер на 36 години шо доминира ај да проголтаме некако. Ама Лучил на 35 и Венус на 36 шо доминира во тенисов... И после не се рокале со допинг, абе ајдеБашка шо Лучич и дубл игра, така да секој ден е на терен.
Губи 4-3, вика МТО, си зема лабаво 3 гема по ред со ЕДЕН изгубен поен.
Добро почна "денов"