Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе да,греота надал бу хуууууу ! Испадна и крај ебате не туку му барајте оправдувања,ако беше повредата тоооооолку тешка немаше да игра 3 сетови итоа со надеж дека Ферер ќе заборави да игра тенис?

Јбг иако го мразам копилето сакав финале Федерер-Надал мерак ми се прави кога играат тие двајца,ама тоа е може и сега Џоко да изненади во Роже играше одлично против Бердих така да се е можно. Мареј мислам дека сигурно се пласира во финале.

На Ли победи против Вожначки итоа мачно во 3 сета реков таа или тепа Воз. или више гејмови е.
Еве сега и Клајстерс ја плеска Звонарева така да ќе има реприиза од финалето пред 2 недели кога победи На Ли.

Нема разбирачка со 223-305.

Инаку многу ми е мило што победи На Ли, сабајле го дочекав крајот на мечот, и стварно сакам да биде шампионка, мислам дека заслужи. Клајстерс игра добро, а со формата на На Ли ке биде тешко сигурно.
Браво и за Клајстерс, сите ги плеска по 2:0 речиси.

Инаку Енин се откажале од професионалниот тенис, информација кој сака да знае.

Што праат само го мењаат времето?пишуваше 9.30 па после смениа 9.40 сеа 9.45 :)

Почна:) Нека победи подобриот.Федерер :)

^SASUKE
Неможам да те цитирам, па ти кажувам дека официјално се откажала од тенис, дефинитивно се отклажала.

Инаку неможам мечот да го гледам, нека победи подобриот.

Хахаха како пцуеше Новак пред малку,ама ако пак сакам да го тепа овој мргудов шо се занесува па после нека изгуби во финале и сврбов.

Барем тој стигна до полу-финале а тој мргудот вчера ко пизда глумеше повреда. :tv:

Еве гоооооооооооооооо:vozbud::vozbud:
Ајмо Ноле уште 1 сет:)

Сеееееееееееекс! Само да продолжи вака...

Едитирано од модератор: е вака може да стои, предтоа само тоа “сееееееееееееекс“ на ништо не личеше. Иначе, среден е и пропустот погоре.

Зрелост, карактер, моќ = Финале на Австралија Опен :smir:

Заслужена победа на Новак.

Браво мајсторе!

Перфектен сервис во најбитните моменти. Тоа е оружјето со кое Федерер ги убиваше своите противници. Тркалото се сврте, сега тој беше победен со неговото оружје.

Новак никогаш не бил толку ментално силен како сега, веројатно со годините му дојде паметот.

Браво заслужено си победи србинот,честитки..Подобро што не се врати Федерер ми ги искина живците со тие негови грешки..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom