Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
Abe temava ja otvoriv pred edna godina ti kade bese pred edna godina, neli i ti rabotese togas vo privatno, kazuvase deka kabli mestis na sporeti? od togas do sega se imaat izmeneto rabotite, ete gledaj go valvo so ubav klip stavil od k15 drzavno si e drzavno!

Оти бе ни си заминиш во Швајцарија. Секако цело село ти е таму отидено, па да се цивилизираш малце. И волкот сит и овците на број. Или ти си 7 дете, најмалото па немаше континет за тебе па мораш да останиш фамилијата да ја гледаш и чуваш?
Пак пишуваш од работа,тоа на запад го нема

Abe temava ja otvoriv pred edna godina ti kade bese pred edna godina, neli i ti rabotese togas vo privatno, kazuvase deka kabli mestis na sporeti? od togas do sega se imaat izmeneto rabotite, ete gledaj go valvo so ubav klip stavil od k15 drzavno si e drzavno!
Тоа некогаш во моите помлади денови, пред многу многу години. И не само тоа уште колку работи имам работено така неповрзани една со друга. Ми се чини уште лавот во золошка го немам хрането:).
Инаку не кажував, се таев што би рекле. Да се вклопам де во форумот:свиркам:[DOUBLEPOST=1412618570][/DOUBLEPOST]
Пак пишуваш од работа,тоа на запад го нема
Не би можел да кажам, некој друг од таму нека пиши дали можи или не, мада чисто се сомневам. Додуша ако работи во рудник некаде или на лента во фабрика можи од чисто технички причини да неможи да пиши, инаку зошто да не би можел.

Тоа некогаш во моите помлади денови, пред многу многу години. И не само тоа уште колку работи имам работено така неповрзани една со друга. Ми се чини уште лавот во золошка го немам хрането:).
Инаку не кажував, се таев што би рекле. Да се вклопам де во форумот:свиркам:[DOUBLEPOST=1412618570][/DOUBLEPOST]
Не би можел да кажам, некој друг од таму нека пиши дали можи или не, мада чисто се сомневам. Додуша ако работи во рудник некаде или на лента во фабрика можи од чисто технички причини да неможи да пиши, инаку зошто да не би можел.
Добро, и како дојде до тоа, да се отвориш целосно, да откриеш дека работиш државно, а не приватно??? Што беше решавачко за да се одлучиш на таков чекор?

Добро, и како дојде до тоа, да се отвориш целосно, да откриеш дека работиш државно, а не приватно??? Што беше решавачко за да се одлучиш на таков чекор?
Момент на слабост:)

jas sakam da odam u german ama ne znam kako stan da najdam nepoznavam nikogo

jas sakam da odam u german ama ne znam kako stan da najdam nepoznavam nikogo
Ти не знаеш една реченица да напишеш како што е правило, па во Германија стан ќе бараш.

(ме заболе дали е навреда или не) :)

Сега да не речите дека не ви кажав( ќе се цитирам малце):
Морее човек ти сфаќаш или не, ти леб нема да јадиш, ке ве рушат од казни, ке донесат незнам какви закони, ама за нас плата ке има. Па сега види ти кој е паметен а кој будала.
Секако мислам на новите сообраќајни казни.
Ке секнело кладенчето, нема грешка. Ах брее колку сте наивни тоа чудо едно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom