Прво ги измеша брзините. Ти можи земаш повеќе( и да ти се множат да дај боже) ама треба да сработиш за тоа. Во државно е друга приказна. Башка можеби во зоните подобро ке ми беше со 200 евра и душата да ми ја изваеја.
И секоја година се надевате дека ке секне тоа кладенецот ама пустото никако да секне, Еве веќе 20 и кусур години само секнува. Кај да е овие дена, ќе биди.. А и да се случи такво нешто, тогаш ке му ја мислам. Сега засега лежи нека пасат
Море што те читам наивен. Форум е ова. сите ебачи, програмери,бизнисмени, професионалци, претежно неопределни, никој од СДСМ ( со полиција да бараш таков на форумот нема да најдиш). И сега ти на сите им верваш дека стварно се тоа што се прикажуваат дека се.
Јас ако кажев одма дека сум во државно, нема да можев салам муабет да направам, очи ке ми извадеја( како сега на пример). Завист има преголема тука на форумот, завист и љубомора, лебот од уста да им го земев толку немаше да ме мразат. Па така ке се преправаш дека си некој од нив колку онака да ги манипулираш, да биди поинтересно,да се врти муабет што би рекле. Сега прати, на секоја тема ке ме следат како сенка. А нешто ја поддржам владата( што е нормално и прородно) одма ке почнат да мрчат. А напишам нешто против одма ке речат ме избркале. Тоа е како што напишав, завист. Оти тие да не се, а Јас сум. Е па некој мора да биди, подобро јас отколку некој друг.
П.с За
@SuBZerO пошто го избриша постот. Јавно признавам дека сум државно, како божем криминал вршам. Како го кажа како макро да сум или дилер на дрога. Нормална легална работа на државна цицка. А ти тоа што мислиш дека паразитирам врз грбот е твое мислење. Работа како работа, некој треба и тоа да го работи. Ти да беше на мое место што ке направеше. Ке делеше на сиромашните, нешто во стил Робин Худ или ке одбиеше?
А што ке ги учам моите поколенија? Што велиш ти , вака од прва. Немој сине да те лажи умот државно да одиш, оди приватно нека ти ја вадат душата. Дај не заебавај, биди сериозен. И реално утре да те викнат државно , ке одбиеш?
Еден нека се јави што ке одбие. Да видиме кој е лицемер тука?