Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
Се забележува рефлексијата нели? :LOL: Во сите останати го забележува својот лик и дело а само кај него не. Навистина, сите рефлектираме и тоа знае да помине незабележително освен во вакви исклучителни подрастични дразнења :)
Ме тера да помислам дека станува збор за политичар...

Ја следам дискусијава на темава од страна 1 и сум вклучен во неа, па вакви испади од контра-Запад типчињава се чести.

Ako makedoncite, i ne samo niv, tuku i ostanatite negermanci se cigani vo ocite na germancite, togas kade se poplakite na negermancite za diskriminacija od domasnoto naselenie? Da bese Gemranija od pred 50 godini, ke razberev, denes gledame dosta negermanci masovno integrirani vo mnogu sferi na germanskoto opstestvo.
Ne be druze svaba ke si ostane svaba a cigo ke si ostane cigo. Ova nema nikad da se smeni. Denta koga nedaj boze malce ke zaskripi vo ekonomijata se znae koj ke bide kriv i stapot ke go jade prv.
:tapp:
Ne znam dali mislese na ova da ti repliciram poso nema na sto da se replicira. Se znae mojot stav i mislenje.
:pipi:

Ne be druze svaba ke si ostane svaba a cigo ke si ostane cigo. Ova nema nikad da se smeni. Denta koga nedaj boze malce ke zaskripi vo ekonomijata se znae koj ke bide kriv i stapot ke go jade prv.
Ne znam dali mislese na ova da ti repliciram poso nema na sto da se replicira. Se znae mojot stav i mislenje.
Sea sam se vregas znaci, posto ti veke go dobi stapot u nemacka! :pos:

Sakas da kazes deka moite rodnini koi ziveat i rabotat poveke od 30 godini vo Germanija se cigani?

Sakas da kazes deka moite rodnini koi ziveat i rabotat poveke od 30 godini vo Germanija se cigani?
E sea ne gi zemaj rabotite epten za noz, ama germanci definitivno nema nikogas da bidat. Ke si ostanat juznjaci, bez razlika dali imale ili nemale germansko drzavjanstvo.[DOUBLEPOST=1395845875][/DOUBLEPOST]
Sea sam se vregas znaci, posto ti veke go dobi stapot u nemacka! :pos:
Nikogas ne mi bila namerata da rmbam za svaba, tolku mi trebalo 2-3 meseci da naucam nekoi raboti. Svabata dobi od mene stap, koga imase kusok rabotnici ja mu go pokazav sredinecot a ne on na mene i otidov da si ja teram rabotata za koja bev otiden tamu.
:pos:

Последно уредено:
E sea ne gi zemaj rabotite epten za noz, ama germanci definitivno nema nikogas da bidat. Ke si ostanat juznjaci, bez razlika dali imale ili nemale germansko drzavjanstvo.[DOUBLEPOST=1395845875][/DOUBLEPOST]
Nikogas ne mi bila namerata da rmbam za svaba, tolku mi trebalo 2-3 meseci da naucam nekoi raboti. Svabata dobi od mene stap, koga imase kusok rabotnici ja mu go pokazav sredinecot a ne on na mene i otidov da si ja teram rabotata za koja bev otiden tamu.
Znaci svabata e cigo sea i toa u svoa drzava? Aferim be valvi!

Море ви ја кажува вистината, само не сте доволно возрасни да ја прифатите.

Svabata dobi od mene stap, koga imase kusok rabotnici ja mu go pokazav sredinecot a ne on na mene i otidov da si ja teram rabotata za koja bev otiden tamu.
БРАОС!!! Значи каков интелекс... БРАОС!

Покажи им таму кој е главен, дека Македончето ко ќе покажи срединецот, нема мрдање.
Македонија се гордее со тебе!

БРАОС!!! Значи каков интелекс... БРАОС!

Покажи им таму кој е главен, дека Македончето ко ќе покажи срединецот, нема мрдање.
Македонија се гордее со тебе!
E ne brat ke go pravam...
:icon_lol:[DOUBLEPOST=1395847645][/DOUBLEPOST]
Znaci svabata e cigo sea i toa u svoa drzava? Aferim be valvi!
Cigo e cigo i u nasata drzava taka da...

Valco resiv da ti pisam....na pauza sum ama vo pustvo WC Wajfito slab signal ima ...zatoa ti pisam poleka....eve ti prakam realna slika da ima kazes na site vo Lavovska Makedonija deka tuka ne e taka kako sto zamisluvaat..pozdrav od WC-TO ...!

Прегледај го приврзокот 87903
Не си нормален цркнав од смеа :pos:
:icon_lol:(y)
Ne e bas taka lesno ko so si mislis, probaj 2000km na edna noga da gi izvozis a pred toa use cel del po avtobusi da se mkljas.

:)

ЛАВУ НАШ ТИ СИ ГОРДОСТ НАША. СРЕДЕН ПРСТ АМИ КАКО; ОНИ ТЕБЕ!

Абе 100 евра немаш ли на 2000км негде успут да преспиеш? Нели по 500 евра од кола ги правиш:pos:

100 puti vi kazav, zelezokrivec i armirac, plata 1100-1200 evra, i do den denes tolku se platite posle 10+ godini,mozda nekoi 50tina evra plus, poskapel burekot jbga.
Hmmm ovoj glupiov google za "zelezokrivec i armirac" vika not found! Daj kazi kako se vika na germanski ili podetalno objasni sto zanat\struka e toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom