Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na site slemovi kade sto igrase i turniri vo globala publikata bese za nego ovaa godina, isto i finaleto na US open so Medvedev kade prv pat cel stadion skoro navivase za nego, Wimbledon isto so Kirgios, vi umrea taka malce i ovie muabeti iako se najnebitni u navivackiot svet ama ete neka si stojatПошо е сељак генерално, уз дужно поштовање на тениските достигнувања. Не е ни чудо што секаде публиката е контра него.![]()
Kako planira ovoj glupakov Medvedev da go napadne servisot na Karlos ne mi e jasno, kakva prevara od tenis e ova sto go pravi na servis na Alkaraz toa e nesto nestvarno, a iscrtano mu e deka e totalno disfunkcionalno.
I Novak si ja nauci lekcijata posle US open, posle toj mec go terorizirase kaj i da igrase i maksimalno glease da go eksploatira toa, ama aj Novak u globala poveke se maci da go probie Medvedev i seuste e ranliv u toj segment so Medo, plus mnogu poise se trosi, ama Alkaraz i forhendive no can do, i samiot Medo toa go prizna deka jedini igrac e spanecov sto moze lesno da go probie so tie bombi.
Iznenaduva malce na svoj servis ama faktot sto e totalno bezopasen koga protivnikot mu servira odnapred i epilogot na mecot vo globala bi trebalo da e poznat, ova ako go izgubi Alkaraz neka se udavi komotno u hadson river, pa i ako fizicki si ebe mater denes.
у реду е латиничару
Bivsi teniseri koi tezat nekolku slema istoto go kazuvaa pred mecot, ama ete nie obicnite smrtnici na temava dnopertizi terame. Si ima svoe ja toa i osnova zasto e toa taka, sto ne znaci deka pod difolt i treba da se desi, da go znaev ja tocniot epilog nemase ko misir da sedam i da gleam sea.Според експертиве овде, Цобе и останативе Медо немаше промил шанса. Дури и да изгуби 3-2, тешка днопертиза ја натежнала темава.