Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne za dolgoТе молам не давај прогнози за Надал затоа што од 2014 година го праќаш во пензија и викаш дека е готов а човекот е рекордер по бројот на слемови. Не изгледа како на УС Опен затоа што таму немаше време да се спреми и касно се врати од повреда, а за АО си одработи комплетни припреми. Скоро секогаш тргнува поспоро, ко да не го научивте до сега... Не сакам сега некој да ми стави зборови во уста и да направи дека зборам оти ќе освои титула, ама овде му најавија апокалиптично сценарио пошо изгубил лани 3-4 меча на крајот од сезоната каде играше повреден и распаднат, и сега 2 меча на Јунајтед Купот. Го гледав ноќеска цел меч, првиот сет го одигра перфектно, па следеше голем пад во вториот, па топло ладно во третиот кој на крај го освои, а четвртиот веќе беше рутина ради грчевите на Дрејпер. Евидентно е дека игра поофанзивно па затоа и греши доста, али не се сомневам дека ќе биде подобар од меч во меч. Не знам од кого ќе испадне ама од следните два противници малце потешко, Мекдоналд па веројатно Нишиока. Јас би рекол и во 4то коло тешко, против Качанов има 3000-0 скор, а Тиафо не игра сега пред домашна публика и плус Рафа е подобар него пред 4 месеци.
Беретини имаше меч топка на која што требаше само да ја префрли топката т.е. како што кажа коментаторот на ESP Serbia - "jao, pa ovo bih i ja prebacio".Мареј му зема скалп на Беретини, со пластичен колк. Секоја чест.![]()
dajte link za Nole
ако де, нека фејка.. Надал онде цела сезона повреден, ќе дојде Френч Опен и одма се понаша ко животиња, а ден пред тоа повреден.. Ебате коксашот...Ништо не му е нека не фејка со повредата.
Nema da bide ama ke se najde nekoj drug sto ke go masakrira negoviot uzasen bekhend. Ne moze slem da osvoi a bekhendot da mu e tolku ranliv, ednostavno e. Ne znam kako moze tolku da stagnira vo toj segment mada taman fati i ovoj zalet go fatija povredite taka ne deka imase prostor da raboti na toj element od igrata. Siner e babanot sto bi trebalo vo idnina da im donese slem na talijanite.Беретини наликува веќе на Иснер/Андерсон тип на играч.Едино можно е да го освои Вимблдон пошо Ноле нема да биде машина таму и на 40 години.
ti pripremi se psihicki godinava koga ke go nadmine vo GS tituli ..Третиов сет е порнич веќе, го унакази за сите пари.
Нема некои видливи знаци за проблеми од повредата, останува да видиме во евентуално подолг меч како ќе реагира.