ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
za utreshnoto finale Novak-Nadal kladilnicharite na Novak davaat 1.1.
Pogolema dominacija amin :) . Ke treba izgleda pak da se sprema toj gifot so Hulk i Loki

Резилаци, 1.1 на Ноле, ама каде чудење, барем за тоа се махери, нема грешки во квоти на светско познати настани, разликата е таа, останува да го видиме епилогот... :)

Rigiiiiiiiil ,spremaj gifot druze[DOUBLEPOST=1444568376][/DOUBLEPOST]auu,lobot,go siluva,vamos tamos,drop shot,lob,aj upm.

Последно уредено:
Тежок ќотек изеде денес Надал, моментално тениски се на различни планети.

e I ova go doziveavme na forumot,Novak I Nadal igraat finale,a najzakoravenite Nadalovi fanovi I Novakovi antifanovi se praat na tosho,debatiraat Wta,izbor na mis kajgana :) .Od Novak ke go zamrazat I tenisot. Federerovci kade kade podonstoistveni . Ideeemo, Shangaj e na red ,gazi majstore.

Ооо јадење в тиква, машки, браво. Честитки за Ноле, дека е подобар беше јасно, имаше некои шанси Рафа, посебно во првиот сет кој дефинитивно не требаше да заврши толку убедливо, меѓутоа што е тука е. :)

Нема везе дека се праиме на тошо... нема шо да се коментира кога се знаеше дека Ноле ќе го растури.Оваа година стана навика ова шо му се случува на Надал и не се замараме толку.2016 ако ја почне нешто подобро тогаш ќе се дебатира повеќе.Вака се си е чисто јасно и се знае кој е на врвот.

e vaka si zalichuva forumot ,decki,finale e mme,Nadal Novak igraat,a nie Muguruza kakov gz imala vo istiot moment debatirame . Epten na lepota I izbori se preshaltuvavme :) . Se zaebavam, ne me sfakjajte seriozno,nema nishto losho vo zumbi I izbori,I toa e nekoj vid sport.
Novak godinava e cel level nad drugite,tolkava razlika vo kvalitet ne se pamti,mozebi Fed 2003/2004/2005 sezona,ama togash drushtvoto beshe kade kade porelaksirano od segashnoto.Aj sega Shangaj,bi trebalo da se prosheta do polufinale ama tami Marej ke e seriozna precka.

Според мене Рафа не беше толку лош како што покажува резултатот, барем не во првиот сет. Само некако сите како де се имат подуплашено од Новак и многу лесно се предаваат пред него. И Новак покажа неколку пати во мечот дека има некои слабости особено кога е ставен под притисок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom