ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум многу убеден дека нема да игра на УС Опен, а ако случајно игра теорија нема да го одбрани турнирот. Надал без да одигра припремни мечеви на тврда подлога нема што да бара на УС Опен. Штета стварно, по не знам кој пат повреда го спречува да се натпреварува и да освојува титули.

Напротив, јас на УС опен го очекувам во топ форма. Само комплетно спремен има шанси да го освои. Сега очекувам и Новак дека ќе се олабави малку на двата мастерси.

Одлична шанса ќе биде ова за Ноле да сврзе уше два мастерса,посебно битно ќе му биде Синсинати конечно да го освои.Конкуренција и натаму ќе му биде само Федерер според мене.
Инаку ова откажување на Рафа ме потсети нa изјавата на Тони Надал дека ако може ќе потпише Рафа да не игра на мастерсите за да го освои УС Опен. :D

Ќе видиме што ќе биде. А ако одигра добар турнир навистина нешто е сомнително.
:pos:Знаев дека нема многу да издржите без да прокоментирате ваква ствар. Те чекав тебе или Андеркавер, али ете ти ја имаше честа прв да изјавиш вакво нешто.

Аман нека не игра, ќе почнам и јас да се сомневам :D

Не верувам дека спортист како Надал би се вадел на повреда само за да не игра на мастерси и да се спрема за US Open. Вакви муабети му извадија после Wimbledon па видовме колку време го немаше. Па после почнаа заговорите за допинг. Аман остајте го човекот, и јас не сум му фан ама греота ми е со повредиве и досадно ќе биде без него нема да имам против кого да навивам:D

:pos:Знаев дека нема многу да издржите без да прокоментирате ваква ствар. Те чекав тебе или Андеркавер, али ете ти ја имаше честа прв да изјавиш вакво нешто.
jas nishto nemam kazano izvorno , samo citirav nekolku ,,struchnjaci,, na tema ,,Nadal i negovite ciklichni povredi,, i zoshto se tie povredi . Pa tipot i prognozirashe povreda za vtorata polovina na 2014 kolku shto se sekjavam. Jas i togash a i sega velam , nitu se ,nitu ne se soglasuvam , ama ima mnogu koincidencii , da ga jebesh.[DOUBLEPOST=1406757414][/DOUBLEPOST]Otkazuvanjeto na Nadal so nishto ne mu go olesnuva patot na Novak na USA turnejata.Za mene najseriozna zakana za Novak e samiot toj , a posle Fed , Marej , Vavrinka. Ke bide gusto i ke ima neizvesni mechevi i dobar tenis, pochnuva najinteresniot del od sezonata ( za mene de ) . Glaven favorit e Novak , ama sepak respekt i za drugite trojca shto gi spomnav pogore.

Последно уредено:
Не знам човек ама како скоро секоја година после РГ Надал се повредува. Досега беше коленото главен виновник. Кој што сака нека каже ама на сите странски форуми ова се коментира како нешто навистина сомнително. Не е ова моја измислица. А знаев дека одма ќе те пецне ова ама каде има чад мора да има и оган. Нели???

Не знам човек ама како скоро секоја година после РГ Надал се повредува. Досега беше коленото главен виновник. Кој што сака нека каже ама на сите странски форуми ова се коментира како нешто навистина сомнително. Не е ова моја измислица. А знаев дека одма ќе те пецне ова ама каде има чад мора да има и оган. Нели???
Не.

Не за фановите на Надал ама за останатите и тоа како ДА. Али нема врска што е тука е. А и мене како фан на Новак многу ми е криво што се случи вакво нешто. Баш чекав нивен дуел а посебно на бетон.

Не за фановите на Надал ама за останатите и тоа како ДА. Али нема врска што е тука е. А и мене како фан на Новак многу ми е криво што се случи вакво нешто. Баш чекав нивен дуел а посебно на бетон.
Па сеа види, ако не веруваш, еве ти од жена што го гледала вчера на тренинг:
The only intriguing thing for me, is that he practised almost only forehand. And i don't know if it's a choice, a lack of time in the 2 last
Е сеа ако мислиш дека е до толку психопат па да сценира повреда на тренинг и намерно да тренира само форхенд за да замачка очи на јавноста е тогаш не знам што да ти кажам. :)

Прва работа,од кај ти е ова дека Надал скоро секоја година после РГ се повредува? :eek: Последна повреда по РГ му беше 2009 година."Малце" згреши ама ништо страшно.Втора работа дали воопшто го следите Надал,човекот уште пред 2 недели почна со тренинзи за да биде спремен за мастерсов,вие викате сомнително било.Ако не сака да игра на мастерсиве,од сега ќе се спрема за УС Опен?Доволна е 1 недела припреми,максимум 2.

После ова убеден сум дека Новек тепа во Синсинати. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom