Epten e nerealna rang listava,zatoa bezvredni se sporedbi ovoj igral protiv 113 ovoj protiv 33Шварцман е после турниров Топ 10![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epten e nerealna rang listava,zatoa bezvredni se sporedbi ovoj igral protiv 113 ovoj protiv 33Шварцман е после турниров Топ 10![]()
Се подмачкаа од кишаваНели повреда имаше зглобовите го мачеа нешто ?Или се оправија сеа со паузава?
Ајде сега не тропај, барем пратиш тенис повеќе од 99% од форумов. Едино глупоста на мрежа при 40-40 што ја направи, се останато си заработи Рафа, на овој или оној начин. Многу појако удираше после паузата, длабочина одлична, дури и сервисот во овие 1 и пол гем што се одиграа беше за 100% подобар од претходно. У прв сет хорор бројки имаше, испод 50% искористеност и на прв и на втор сервис, 4-14 винери-неизнудени. Нормално е да му падне нивото на Диего, во прв сет играше баш како во транс, ем начека грогиран противник, ем играше беспрекорно.Се подмачкаа од кишава
Шала на страна, Шварцман шо глупости напраи сам не е свесен. Надал истото го игра, пасивен максимално.
Можно е. Ама волејот од пред мрежа таков кикс беше што ми остави впечаток ко клучен да беше у сите 3 гема после паузата.Ајде сега не тропај, барем пратиш тенис повеќе од 99% од форумов. Едино глупоста на мрежа при 40-40 што ја направи, се останато си заработи Рафа, на овој или оној начин. Многу појако удираше после паузата, длабочина одлична, дури и сервисот во овие 1 и пол гем што се одиграа беше за 100% подобар од претходно. У прв сет хорор бројки имаше, испод 50% искористеност и на прв и на втор сервис, 4-14 винери-неизнудени. Нормално е да му падне нивото на Диего, во прв сет играше баш како во транс, ем начека грогиран противник, ем играше беспрекорно.
Инаку околу зглобовите, ако добро разбрав му биле врзани за да бидат постегнати, значи не била повреда во прашање туку да има цврстина во рацете при удирање на топчето.
Тим?Сосема друг Рафа денес, ова е веќе нешто, а не она патњана од вчера. Можно е до крајот Шварцман да му биде и најтешкиот противник, со оглед на тоа кои се останаа во игра за титулата.
Погледни лани што му се деси.Тим?![]()
Не е мерило мечот од лани. Годинава според мене Надал игра доста помлитаво и со многу повеќе осцилации, барем на Ролан Гарос.Погледни лани што му се деси.![]()
Pogolem problem se dozhdlivi uslovi nego li zglobovite. Se opravija, nikakvi problemi nemashe so Shvarcman denes.Со зглобовиве до кај сме?Се опоравија ?
I posle nekoj pisha, Stefan mislam, deka chisto za cvrstina mu bile bandazhiraniОти вчера кога губеше 1-0,одредени фанови од форумов пишуваа дека се гледало оти има проблем со зглобовите.Ќе освои лагано.