А
Анноун
Гостин
роџер не се знаело дали ќе игра . и он имал симптоми на стомачниот вирус кој се појави меѓу дузина играчи на турнирот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој знае од колку саат игра Роже и Рафа денес?
Ајде еве ја 3-0 води, нека тепа и нека си иби мајката, да не чекаме за Рафа многу..Надал треба да игра на теренот број еден после мечот на Чарапова... сеа почна вториот сет таму, 6-2 по првиот за русинката
Ајде еве ја 3-0 води, нека тепа и нека си иби мајката, да не чекаме за Рафа многу..
Сепак добро што најверојатно ќе заврши во 2 сета... Да не чекаме 3 сета до 1 и пол...Убо рече Фотосот нема да почне пред 12-30 тогаш е закажана.И да завши сеа оваа за 10-15 мин,
ќе се праи пауза пола саат пак.Али тоа не е многу, ке го гледаме.Само кој ке станува утре сабајле у 5 саат omfg![]()
Поспора подлога од Индиан Велс амин, да му се згади на човек гледајќи
БТЊ Федерер игра со вирус, така да не очекувам ништо освем пораз во 2 лесни сета за Надал во полуфиналето, се разбира ако Федерер стигне до таму, против Раонич беше доста слаб, ако се земе во предвид во каква форма беше пред 2 недели.
Иначе psyside, јас не сум напишал дека теренот не е спор. За тоа си во право, да, спор е. А на брз терен, секогаш поените се завршуваат брзо што мене ми е помалку интересно отколку долги поени, се разбира квалитетни, можам и јас долг поен да играм, подолг од оние на Новак и Рафа, но битен е и квалитетот тука, то е то. И земјата и подлогава тука во Индијан Велс, двете се спори но далеку различни, Рафа не може да клиза исто како на земја.... само една разлика од многуте...