- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.401
- Поени од реакции
- 113.946
Хухухуркач
Јакиот и подобриот од Феликс според Андеркавер Сампрас.
pa spored rezultatite na treva godinava,da,vprocem,i go pobedi neodamna,shto e cudno,da beshe obratno,Hurkacz kaj Rafa a Aliasim kaj Djovak,tezite ke ti bea obratni sigurnoХухухуркач
Значи во ред е бац, прифати блампертиза и не продолжувај да тонеш. Ни прв ни последен пат, милион случаи има кај што утињаме све живо и диво па никому ништо. Еве иако не пишав мислев дека Новак и со една рака да игра не може сет да зијани од Квон па ете зијанеше, а богами и прописно се помачи ко за прво коло. Ништо чудно и Феликс утре да изгуби па ти да ме зезаш така да чил.pa spored rezultatite na treva godinava,da,vprocem,i go pobedi neodamna,shto e cudno,da beshe obratno,Hurkacz kaj Rafa a Aliasim kaj Djovak,tezite ke ti bea obratni sigurno
me raduva shto se razbirameЗначи во ред е бац, прифати блампертиза и не продолжувај да тонеш. Ни прв ни последен пат, милион случаи има кај што утињаме све живо и диво па никому ништо. Еве иако не пишав мислев дека Новак и со една рака да игра не може сет да зијани од Квон па ете зијанеше, а богами и прописно се помачи ко за прво коло. Ништо чудно и Феликс утре да изгуби па ти да ме зезаш така да чил.
Рафа само, ама Новак тренираше со МаринСега тоа тргнав да пишувам.. и Рафа и Новак тренираа со Матео, дај боже да не се заразени и они зашто ќе биде циркус и ќе заличи на 250ка турниров.
Мамицата негова местачка, 10 пати ме има паднато на тикет.. денес од Чорич ќе го јадеше да играше Борна. А и од нашиов Козлов сет губи ќе видиш.Најјак плот твист ќе ми биде да се испозаразат сите, уште Шварцман о некои послаби да останат, Шварцман освојува слем и тоа Вимби.
Але але але але Диегооо Диегоооо!
Toa sea izmegju dali se sretnuvale pozdravuvale e veke drugo, za trening, nemale. Ama nebitno, bliski kontakti sekoj so sekogo imal tuka vo megjuvreme, nema restrikcii nema nisto, istoto vazi i za ostanatite sto se del od turot a se kako tehnicki kadar tamu, pa i publika. Labavo e, e sea posle ova ke vidime dali ke smenat nesto, organizaciski tesko deka moze da se napravi nekoja drasticna rokada, sea e najbitno da nema novi zarazeni pa ke ostane na igracite da se pazat i na svoja odgovornost da se ponasaat.
Дрво е на трева, нема да ме чуди да изгуби од Козлов.Мамицата негова местачка, 10 пати ме има паднато на тикет.. денес од Чорич ќе го јадеше да играше Борна. А и од нашиов Козлов сет губи ќе видиш.