Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Вечерва во 1 часот по полноќ, на СпортКлуб, Б92 и Мтв1 ќе има Џоковиќ - Харисон
Во моментов да играат Надал сигурно губи и да се сретнат во финале ќе изгуби Надал сигурно иако сум за него кажувам реално како што е,Џокович е во животна форма во првите кола си се лади вчера кога сакаше правеше брејк.Федерер го гледав со Дел Потро играше одлично денеска ќе тепа пак но тешко да го освои.Го гледав Надал и можеби е неправедно да го кажам ова после прво коло но со прикажаното во последниов период во евентуален дуел со Ноле не гледам како е можно да го порази, оставете настрана муабети дека со текот на турнирот ќе му се крева формата, Ноле треба да има навистина лош ден за да бидат шансите 50%-50% па сега вие мислете што сакате.
Да не знаев кој е, ке се згазев од смеење да ми речеа дека човеков бил број еден во светот до пред некој месец.Не можам да го препознаам на теренот.Толкав пад во игра немам видено никогаш кај никој спортист до сега.Толку нагла промена а ни повреда имаше ниту пак нешто слично на тоа.Кога прв пат падна од првата позиција, тоа беше поради повреда и изгуби премногу тогаш се сеќавам добро.Се врати мотивиран и накурчен што би рекол јас и гореше од желба да победи.Сега делува како со сила да го тераат да игра.Среќа за Надал што Вердаско не е во форма, не дека и Надал е во некоја си форма, ама поискусен е во тие ситуации.
Очаен тенис
Хаха така нешто... ова се знаеше подобро да изгубаше од Вердаско чера немаше да го јаде денеска од Фиш„Повреда“ имаше на десната рака. Ама таа како што знам ја користи да го тапка топчето, а и да си брца во газ, така да не е оправдување за поразот, тоа што си ги изгорел двата прсти од тањир
А и очекувано беше поразот негов.
Вечер Новак-Монфилс во 1 часот.