Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Ова со фрлањево треба да се забрани

Трчaње е oвa, a не скoкoви вo вoдa :mad:
Глупoсти.

Јеботе фрлање еј, за цели 7 стотинки боља излезе...7 медали, новото злато ќе биде во штафетата ајде.

Отто мислам дека се презиваше. Чим ги нема овие ќе се прошета французинов до злато. еве и овој Бербер испадна па освен овој од Бразил не гледам некој да го наскока.
Лавилени е ова, доволно глупав е сам да се натскока :)

За мене, тотално разочарувачка трка. Милер падна и вертикално помина прва, Феликс со цело тело ја помина линијата а нозете на Милер беа 2 метри назад.

Правила можеби се правила ама ова не ми се допадна воопшто.

so e so frlanjevo rabotata sto vikate? ne ja sledev trkata sum zaspal :S

Милер водеше, Феликс ја стигна при крај и Милер буквално се фрли и ја заврши трката на стомак. Главата и беше околу 70-80цм над патеката и речиси легната ја помина линијата што нормално и ја стави главата во позиција пред торзото на Феликс која што влезе во целта речиси исправена.

Preeska toj eden japonec u polufinale so kur ja butnal letvickata hahahhaha

Ima visina amerikanecov ama za gluposti ke ispadne, so noga ja butna prviot pat sea so raka. Toj mentalniot ginger kanagjanec ne mi se komentira.

Jak e Reno, lapa zlato recisi sigurno samo da ne se izglupira.
Kako be toj Holzdepe ne se plasiral cccc

Auuu brazilecov bravo bra vo[DOUBLEPOST=1471314862][/DOUBLEPOST]Eve go sea so koleno cccc pu da ti ebam stomajki americki

Скока маме му ебам, може и преку рекордот да скокне ама се глупира и премногу самуеверен е.

Лавилени растури, сите гомна шо ги изедов за него се џабе... Прв пат преку 6 може да се оди на Олимпијада, а Бразилецов тешко да го рипне ова, макар цел Бразил навива со него.

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

I ja ova sakav da go pisam, gi iskina, nimalce neizvesno, ke ide na rekord sigurno.

2dker78.jpg

:rolleyes::rolleyes:

АУУУУУУУУУУУУУУУУУ ШО СЕ ИЗДЕШАВА ТУКА....

Sent from my Lenovo A5500-F using Tapatalk

Дозволено е воопшто вака во атлетика ко црнава? На наредна ЛОИ на пливање нека се пријави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom