Mislam deka rekoa za dva ipol casa.denes od kolku pak ke trca?
I da Bolt pazi se

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislam deka rekoa za dva ipol casa.denes od kolku pak ke trca?

denes od kolku pak ke trca?
.
. Ги остави црнците ад лапаат прашина. Станав од кревет викам ајде ајде гас гас....
.
.

Директно се уклучуваа само нашиот кога трчаше.Добро, каде вие ја гледате олимпијадата? Јас на мтв што гледам се се само групни спортови. Кошарка, ракомет, фудбал и одбојка. Прва олимпијада каде освен бокс и пливање, не сум видел ниедна дисциплина трчање, ни скокови, ни фрлање ѓуле, копје, ни гимнастика...како што порано даваа симултано со снимки или пренос, ама баш ништо. А колку сум ја чекал
Интернет бе, интернет.Добро, каде вие ја гледате олимпијадата? Јас на мтв што гледам се се само групни спортови. Кошарка, ракомет, фудбал и одбојка. Прва олимпијада каде освен бокс и пливање, не сум видел ниедна дисциплина трчање, ни скокови, ни фрлање ѓуле, копје, ни гимнастика...како што порано даваа симултано со снимки или пренос, ама баш ништо. А колку сум ја чекал
да седам пола ден во столче и да подесувам, поранешните сите ги давале на тв, затоа и ме разочара шемата на мтв оваа година. Ама ако има оваа недела на тв