- Член од
- 4 април 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 21
Господине штом немате одговор,оставите ги нив ,,тие,,водат потекло од Понтие Пилат,зарем не ти кажува името све,зарем ,,тие,,синот божји не го ставија на крст,поради тоа што сакаше да ни пренесе на сите нас дека треба да бидеме браќа и сестри,а сето ова значеше отворени граници,лјубов и мир на сите нации во светот,зарем синот божји не се спротистави на глобализацијата.
5О пост само повторуваш еден по еден,јас на сите ти одговорив,ти повторно исти пост,најебао си од шефот Милчин,и остави ги албанците,јој француски легионеру.
Париз пошто се правиш луд за пензија од шефот Милчин ке ти доставам неколку примери за поколенито на Понтие Пилат до ден денес ти на мора да ми одговориш за албанците.
5О пост само повторуваш еден по еден,јас на сите ти одговорив,ти повторно исти пост,најебао си од шефот Милчин,и остави ги албанците,јој француски легионеру.
Париз пошто се правиш луд за пензија од шефот Милчин ке ти доставам неколку примери за поколенито на Понтие Пилат до ден денес ти на мора да ми одговориш за албанците.