Атеистички цркви

• Креатор на темата Креатор на темата 4NHK0
  • Време на започнување Време на започнување
Ставре на времето држеше ваква атеистичка црква, а веќе 15 години живее од овој тип на цркви каде што секојдневно се моли и се клања. Слободно може да го прогласиме за "атеистички поп" . :D Само што државата почна многу финансиски да му ја дере црквата, разбира се набуцкана од МПЦ со цел да ја сузбие конкуренцијата. Па така на Ставро веќе не му се исплатеше тука и отиде атеистички поп да биде во Хрватска, наводно таму сеуште биле дозволени атеистички онлајн проповеди . :D[DOUBLEPOST=1398853138][/DOUBLEPOST]
Ме заболе стап ако си навреден . :pos: Темава е ЧДА и значи да не го потиш, големо такво ако си коцкар, атеист или шта год .
Ако те боле стапо, цицај си го. И не е ЧДА туку беше во Религија. Секој има право да се побуни ако е навреден од нешто, ти христијанин ли си? Како ќе ти биде сега ја да почнам да јадам го**а за Христијанството? Изгледа дека колкаво ти е стапчето, толкаво ти е мозочето. И ај гитла не ме цитирај друг пат.

Последно уредено:
Ако те боле стапо, цицај си го. И не е ЧДА туку беше во Религија. Секој има право, ти христијанин ли си? Како ќе ти биде сега ја да почнам да јадам говна за Христијанството?
Ајде,ајде братче олади малку.Не значи ако тамава е во ЧДА и да се напаѓаме и навредуваме...Барем јас не сум тука за тоа.Истово важи и за NikolaMKD91.

Ајде,ајде братче олади малку.Не значи ако тамава е во ЧДА и да се напаѓаме и навредуваме...Барем јас не сум тука за тоа.Истово важи и за NikolaMKD91.
Се е океј, ама треба во темата да се нагласи дека е шала, поубаво ќе беше да пишете дека намерата не ви е да навредите некого... туку одма, мешате стапови, полови болести и што ја знам кого што го болело (ова се однесува на Никола со стапот).

Ставре на времето држеше ваква атеистичка црква, а веќе 15 години живее од овој тип на цркви каде што секојдневно се моли и се клања. Слободно може да го прогласиме за "атеистички поп" . :D Само што државата почна многу финансиски да му ја дере црквата, разбира се набуцкана од МПЦ со цел да ја сузбие конкуренцијата. Па така на Ставро веќе не му се исплатеше тука и отиде атеистички поп да биде во Хрватска, наводно таму сеуште биле дозволени атеистички онлајн проповеди . :D[DOUBLEPOST=1398853138][/DOUBLEPOST]
Ме заболе стап ако си навреден . :pos: Темава е ЧДА и значи да не го потиш, големо такво ако си коцкар, атеист или шта год .
Не значи дека ако темава е ЧДА и дека треба да се невредуваме или да употребуваме некои глупави изрази...

Jас нон-стоп поминувам од тука бидејќи ми е уз пат шо се не имам видено можам 420 прикаски да изнапишам :pos:

Jас нон-стоп поминувам од тука бидејќи ми е уз пат шо се не имам видено можам 420 прикаски да изнапишам :pos:
Епа напиши да се насмееме :)

И тоа само нов завет.. камо ти е стариот? :D

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
И тоа само нов завет.. камо ти е стариот? :D
Ехе имам доста материјал само го чувам во тајност :icon_mrgr:
Епа напиши да се насмееме :)
Шо сакаш ќе ти кажам имат пациенти со лопата да ги бериш во изобилије, јаки дешавки. Претежно натре е забеган микс од екс-затвореници, југословени и стари докљафтени комунисти, екс-војници бидени Авганистан од таму пари зеле в кладилница потрошиле, хулигани партизановци и звездаши, самоназначени аванташи, невработени паметњаковци, партиски потрчковци и шпијуни (шпијуни така ги викет овие партизаниве стари :ROFLMAO: јас со нив намногу се дружам) и останат џган уз пат шо ќе подвлезит ојле дојле + курле мадле е сега мојш вака посликовито да си замислиш шо се дешават натре :pos:.
Сега пред некој период, нешто помалку од месец дена, сонце надвор да бичит одам да земам билтен да пишел нешто стариов 20 денари од овие екс-ју републики некој тикет. Абе шо да видам пријателе од натре надвор истајле 1 маса и 3-4 столици :pos:(демек видете шо прајме уплаќаме), најугледна личност Оли наркоманон седнат прв отворен билтен пишит со една рака со другата викат по телефон ај налет то другиве го влечкет понапред кафематон за да им бил поблису до нив да не станвеле насекое да земет кафиња:pos:, то гребит по плочки кабел нестгивит овие девојкиве на шалтер една се смејт прскат, другата попарена целата "Шо им е на љуѓево?" тие натре упорни тегнет влечет одваму од таму лудница не им теквит дека кабелон е краток, дрогирана работа:pos:. Aj шо го преместија на сред пат го остадоја така да вртет љуѓе од околу. Најголем ремет му мавет на Здравка е тој идат в кладилница со женаму еден тикет од дома строго пишан со дојави, а Жаки го чекат нислучајно поќе од 50денари да непотрошит несмејт поќе од 50 зш ќе го потдберит ко лани, многу коцкат, Жаки пробвит да го вратит во нормала и секое идење се кљошкет меѓусебе и две најчуени фрази од нив ти се "Добро мор!!" и "Немој мор немесрами". Тикетот го пуштат излевгит надвор го земат Жаки и провервит колку е уплата и право дома:ROFLMAO:.

Ехе имам доста материјал само го чувам во тајност :icon_mrgr:

Шо сакаш ќе ти кажам имат пациенти со лопата да ги бериш во изобилије, јаки дешавки. Претежно натре е забеган микс од екс-затвореници, југословени и стари докљафтени комунисти, екс-војници бидени Авганистан од таму пари зеле в кладилница потрошиле, хулигани партизановци и звездаши, самоназначени аванташи, невработени паметњаковци, партиски потрчковци и шпијуни (шпијуни така ги викет овие партизаниве стари :ROFLMAO: јас со нив намногу се дружам) и останат џган уз пат шо ќе подвлезит ојле дојле + курле мадле е сега мојш вака посликовито да си замислиш шо се дешават натре :pos:.
Сега пред некој период, нешто помалку од месец дена, сонце надвор да бичит одам да земам билтен да пишел нешто стариов 20 денари од овие екс-ју републики некој тикет. Абе шо да видам пријателе од натре надвор истајле 1 маса и 3-4 столици :pos:(демек видете шо прајме уплаќаме), најугледна личност Оли наркоманон седнат прв отворен билтен пишит со една рака со другата викат по телефон ај налет то другиве го влечкет понапред кафематон за да им бил поблису до нив да не станвеле насекое да земет кафиња:pos:, то гребит по плочки кабел нестгивит овие девојкиве на шалтер една се смејт прскат, другата попарена целата "Шо им е на љуѓево?" тие натре упорни тегнет влечет одваму од таму лудница не им теквит дека кабелон е краток, дрогирана работа:pos:. Aj шо го преместија на сред пат го остадоја така да вртет љуѓе од околу. Најголем ремет му мавет на Здравка е тој идат в кладилница со женаму еден тикет од дома строго пишан со дојави, а Жаки го чекат нислучајно поќе од 50денари да непотрошит несмејт поќе од 50 зш ќе го потдберит ко лани, многу коцкат, Жаки пробвит да го вратит во нормала и секое идење се кљошкет меѓусебе и две најчуени фрази од нив ти се "Добро мор!!" и "Немој мор немесрами". Тикетот го пуштат излевгит надвор го земат Жаки и провервит колку е уплата и право дома:ROFLMAO:.
Абе со мерак срчки да му ставиш во бурекот на тие најгоре наведените :D

Абе со мерак срчки да му ставиш во бурекот на тие најгоре наведените :D
Срчки во бурекот сум се пресмеал, кј ти текна.:)
Ма јок бе овие имет шо не пиздарии и глупости имет преживејано од инат бурек со срчки ќе ти пробаат само за да се докажат.

Срчки во бурекот сум се пресмеал, кј ти текна.:)
Ма јок бе овие имет шо не пиздарии и глупости имет преживејано од инат бурек со срчки ќе ти пробаат само за да се докажат.
Абе познати ми се таквите типови,ама не ми се јасни :)

Абе познати ми се таквите типови,ама не ми се јасни :)
Ниту пак мене не ми се јасни нити можам да ги разберам, кога би бирал желба од златна рипка:D би одбрал еден ден да им сум некако во глана па да видам се шо му се вртит низ гла и шо мислења имат од стално ме интересирало:)

Ниту пак мене не ми се јасни нити можам да ги разберам, кога би бирал желба од златна рипка:D би одбрал еден ден да им сум некако во глана па да видам се шо му се вртит низ гла и шо мислења имат од стално ме интересирало:)
Да не одиме офтопик на ЧДА :) да ти кажам и моиве неготинци незнам што филм ги тепа...Абре немаат сол во очи да си фрлар,а дојде ли петок,сабота,се некои Марлборо,некои си ,,оригинал'' Адидаси,цвикери,надуени гради...И те гледаат нешто поинаков си од нив и муабети колку што сакаш...Со тоа скутерите како комарци ми зуат по улицата...А тие седнати 20-30 пендреци на сред плоштад ни женско ни куче ни маче со нив и те гледаат на косо бидејќи за нив си сељак кој не излегува во кафиќите каде што тие излегуваат и не слушаш музика каква што тие слушаат или се андерграунд...Абе што да ти кажувам...[DOUBLEPOST=1399060683][/DOUBLEPOST]
Да не одиме офтопик на ЧДА :) да ти кажам и моиве неготинци незнам што филм ги тепа...Абре немаат сол во очи да си фрлар,а дојде ли петок,сабота,се некои Марлборо,некои си ,,оригинал'' Адидаси,цвикери,надуени гради...И те гледаат нешто поинаков си од нив и муабети колку што сакаш...Со тоа скутерите како комарци ми зуат по улицата...А тие седнати 20-30 пендреци на сред плоштад ни женско ни куче ни маче со нив и те гледаат на косо бидејќи за нив си сељак кој не излегува во кафиќите каде што тие излегуваат и не слушаш музика каква што тие слушаат или се андерграунд...Абе што да ти кажувам...
Неможам сега едит да направам ама долу мислев ,,или сИ андерграунд''...

Последно уредено:
Нишо јас овде дојо да пошо неубав број на постој имам 666:shook:
Па си реков да го пуштам во некоја длабочина, црнила, за никој малер да нефатит, или недај боже нешо посрериозно, пу пу.
hYyLqfFVp362EVYrIeahmIlEmKjiEyIqfnCXUi4rER37TjULVEzaY2tXdhhQ8YhgvdlXaYVFYm1e7WOxwYNvsZ05jn7dXqKqZjp_2rMcY8YI8IyIT2GXtGhzNu4ggSCLJw

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom