Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тоа е бидејќи ги има 99% во општеството...Инаку тие се нарекуваат ПОЛИТЕИСТИ бидејќи веруваат во некоја религија АМА и одат да се молат во други храмови како горенаведените.Јас па мислам многу повеќе „верници“ ги посетуваат таканаречениве „атеистички цркви“.
. Рутината порано му беше:
Можам да го замислам тикетот уплатен и си ојт дома так на иконче се прекрствит и шо викат "Дај Боже да влезит". Абе ој стани мафни се земи работај нешто ебати улајцата залутана.Who cares.!Се чувстувам навреден од темата. Ако сум АТЕИСТ не значи дека сум КОЦКАР. Нема врска. Требало у канта да ти ја преместат темата.

Ти веројатно не си верник, а ни обложувач.Ете горе М-1 ме насмеаи да прашам две прашања до сите политеисти-Каде се молите повеќе во црква или обложувалница? И за што се молите повеќе(најмногу)?
И јас сум атеист,па и јас би сакал да ја преместат во канта.[DOUBLEPOST=1398779210][/DOUBLEPOST]Се чувстувам навреден од темата. Ако сум АТЕИСТ не значи дека сум КОЦКАР. Нема врска. Требало у канта да ти ја преместат темата.
Па како се потресуваат ако не гледаат во телетекстот од телевизорот и ако не се молат ,,да светне''?Ти веројатно не си верник, а ни обложувач.
Никој не се моли у обложувалница, само се потресуваат.

Не се моли никој, сите се надеваат. Ја не сум видел да се моли некој.Па како се потресуваат ако не гледаат во телетекстот од телевизорот и ако не се молат ,,да светне''?![]()
Само што државата почна многу финансиски да му ја дере црквата, разбира се набуцкана од МПЦ со цел да ја сузбие конкуренцијата. Па така на Ставро веќе не му се исплатеше тука и отиде атеистички поп да биде во Хрватска, наводно таму сеуште биле дозволени атеистички онлајн проповеди .
[DOUBLEPOST=1398853138][/DOUBLEPOST]
Ме заболе стап ако си навреден .Се чувстувам навреден од темата. Ако сум АТЕИСТ не значи дека сум КОЦКАР. Нема врска. Требало у канта да ти ја преместат темата.
Темава е ЧДА и значи да не го потиш, големо такво ако си коцкар, атеист или шта год .