Assassin's Creed Unity

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој дали работи торентот од RELOADED?

Па ги симнав и апдејтите, 5 се вкупно, па се надевам дека ќе работи ко што треба :D Ќе ве известам :P

Па ги симнав и апдејтите, 5 се вкупно, па се надевам дека ќе работи ко што треба :D Ќе ве известам :P
Ај баш да видам. Кај мене на GTX 650ката нејќеше над 9fps. Гледав на јутуб дека на GTX 660ката идела до 30fps. Баш да видам вреде ли да се симнува по втор пат.

хахаха, ја па имам GT 440 :pos: :pos: :pos: Ќе биде добро ако воопшто ми ја упали, барем да кажам дека тоа сум го постигнал :icon_mrgr: Ќе биде штета ако не можам да ја терам.. Само што ја завршив Rogue, оваа ми е единствената AC што ја немам играно, а еве тек сега се наканив да ја симнам и да ја инсталирам... Има ли некоја опција за мене што е под Low? :icon_lol: Да се надеваме дека ќе можам да ја играм :jajce: :busi:

Абе оно и system requirements беа како земени од 2019та.
Minimum: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
Recommended: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)

Алоо бе луѓе, па немаме сите ебан НАСА компјутер. Сега ја едвај Witcher ја гурам со GTX 660ка како минимум, па и на Бетмено исто е GTX 660ка минимум.
А пред 3 месеци ја зима. :(

Мене ми тера КОЛКУ-ТОЛКУ :cautious: на low... Едини проблем е што иако се е на low, реакциите на движење, замавнување со меч, parry итн ептен имаат delay... :( Ваљда ќе можам да ја прогурам вака.. Се надевам нема да налетам на некои тешки мисии :D

May the Father of Understanding guide us.

Предaвник [emoji35]

Sent from my LG-D280 using Tapatalk
Ецио и Алтаир се единствените асасини чие делување имаше смисла. Односно, до Ецио асасините беа the good guys кои стварно правеа добро и помагаа, а темпларите се тепаа за моќ газејќи све пред себе. Ама, после средниот век (после Ецио односно), асасините тапкаат у место и не знаат ни самите што прават, само тонат у подлабоко либерално-анархистичко стање. Од друга страна, темпларите сфатија како да го спроведуваат авторитетот и на што да обрнуваат внимание, без притоа да бидат деструктивни како порано, а со тоа ги надминаа.

Long story short, Темпларското движење има смисла, Асасинското нема.

Е сеа не сум ја изиграл Unity уште, се надевам дека го смениле тоа :D

Е сеа не сум ја изиграл Unity уште, се надевам дека го смениле тоа :D
AC Rogue ја изигра ли? Мислам дека играш со Rouge Assassin turned Templar.

Мислам дека баш ќе ти се свиѓа. :D

AC Rogue ја изигра ли? Мислам дека играш со Rouge Assassin turned Templar.

Мислам дека баш ќе ти се свиѓа. :D
Да, да, па баш ради таа највише. Од тројката највеќе се виде тоа што го зборам, а на Rogue само се потврди теоријата :)

Ја симнав Unity, пошо ваљда заслужува втора шанса, и Ubisoft рипнаа г'з преку глава да се извинат со апдејти и free DLC и да покажат дека са фини момци.
Ја симнав Gold Edition, пошо ајде, се е оправено, сите DLC ги има итн итн, и има improvements заразлика од првата верзија која ги тероризира сите.
Како што имаше во Zero Punctuation review, "Unity's issues were dealbreaker from the word: GO. It's not without positive qualities, but by that point in's not enough to glue the deal back together". Додека првата верзија е сршено стакло, Gold Edition е срчите залепени со евтин лепак.

Се познава дека не е наменета за држава која е 10 години наназад од сите, и плејстејшн 3 го прават дека е најновата гејминг машина, и ако не ги подржуваш minimum system requirements не ја погледнувај играта двапати.
На мојта GTX 660 во гејмплеј осцилира помеѓу 30fps и 40fps додека 35 e average, а во cutscenes се намалува на 17fps а и пошо ми е се на Low, фаците изгледат мутно, со нацртани веѓи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom