D
Deleted member 70912
Гостин
Да не знае некој дали работи торентот од RELOADED?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Торентот работи ама треба еден куп апдејти да и ставеш. А за играта дали работи, no comment.Да не знае некој дали работи торентот од RELOADED?
Ај баш да видам. Кај мене на GTX 650ката нејќеше над 9fps. Гледав на јутуб дека на GTX 660ката идела до 30fps. Баш да видам вреде ли да се симнува по втор пат.Па ги симнав и апдејтите, 5 се вкупно, па се надевам дека ќе работи ко што требаЌе ве известам
![]()
Предaвник [emoji35]May the Father of Understanding guide us.
Ецио и Алтаир се единствените асасини чие делување имаше смисла. Односно, до Ецио асасините беа the good guys кои стварно правеа добро и помагаа, а темпларите се тепаа за моќ газејќи све пред себе. Ама, после средниот век (после Ецио односно), асасините тапкаат у место и не знаат ни самите што прават, само тонат у подлабоко либерално-анархистичко стање. Од друга страна, темпларите сфатија како да го спроведуваат авторитетот и на што да обрнуваат внимание, без притоа да бидат деструктивни како порано, а со тоа ги надминаа.Предaвник [emoji35]
Sent from my LG-D280 using Tapatalk
AC Rogue ја изигра ли? Мислам дека играш со Rouge Assassin turned Templar.Е сеа не сум ја изиграл Unity уште, се надевам дека го смениле тоа![]()
Да, да, па баш ради таа највише. Од тројката највеќе се виде тоа што го зборам, а на Rogue само се потврди теоријатаAC Rogue ја изигра ли? Мислам дека играш со Rouge Assassin turned Templar.
Мислам дека баш ќе ти се свиѓа.![]()