АСМ

• Креатор на темата Креатор на темата mile_panikaaa
  • Време на започнување Време на започнување
Топ сте само треба да регрутирате повеќе членови и да кажете дали може да се зачлени кој сака и како? Иначе клипчето е закон:smir:

Топ сте само треба да регрутирате повеќе членови и да кажете дали може да се зачлени кој сака и како? Иначе клипчето е закон:smir:
Лепотан на блогер ќе идеш и ќе видиш кај има маил за контакт таму ќе пратиш Име (надимак),слика нормално ретардирана,и ќе бидеш зачленет.
:helou:

Овие сите се за лечење....Нездрави .....
Фала на комплимент :baeh:

Здраво и вика на супата.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Неточни едни.:pos2:

Дечкиве ги приметив негде у 2008 кликајќи еден линк на овие тетовчаниве на кајгана.
Првична реакција ми беше "лее кој шупаци", ама после се оладив и баш бев среќен што како така се обидуваат да бидат креативни. Рака на срце последно што гледав од нив е нешто подобро од оние првични клипови...ама се уште се далеку.

Ние од досада бољи клипови праевме со максимално ограничени ресурси...старееме :P

Супер са бе, добро е што и у живо се откачени :)

Лимууун беее :pos: Како можеш ваке да се смееш бе леле :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

:pos2::pos2: А бе океј идемо све на боље и боље.А иначе СКРИМ ШО да праем такво ми е смеењето бре леле.Аман со тоа више! А иначе СКЕчот е таков за на супата здраво да ивикам :).СУПА Е ЗДРАВО Е ЈАДИ! :D :kesa::vozbud:

:pos2::pos2: А бе океј идемо све на боље и боље.А иначе СКРИМ ШО да праем такво ми е смеењето бре леле.Аман со тоа више! А иначе СКЕчот е таков за на супата здраво да ивикам :).СУПА Е ЗДРАВО Е ЈАДИ! :D :kesa::vozbud:

Животот на конец и виси :pos2::pos2:

Е ова ви е најдобро до сега. Се изнасмеав. На конец и виси животот, аааахахах. :icon_lol:

Back
На врв Bottom