АСМ

• Креатор на темата Креатор на темата mile_panikaaa
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];1704723 напиша:
хахаха закон ви са скечојве ... инаку имав еден добар виц ама сеа не го текиња точно како беше ама затоа утре у школо на пц ми е и ќе го зеем па ќе ти го каем на мсн или преку пп.
Топ бра фала само да глеаш да не биде некој шо е више напраен скеч. глеај некој постари .. и фала :)

Што е ова глупирање бе, почна школска година ај земи учите :)

Што е ова глупирање бе, почна школска година ај земи учите :)

Има право миланез сите книгите у рака и учете. Како што вика рекламана. Знаењето е моќ, знаењето е сила. :pos:

Мореее прајте што сакате ваше е тоа лумпујте кршите тастатури ама глејте од ефтините да не давате многу пари за нови.

...ако не вие кој друг ќе прае бре...хмм само сакам една желба лимун4о да ми се исполни а тоа е...да не снимате на места кои неверојатно се загадени ...зашто давате лоша слика за нашево тетоо..хахахаха..се зезам бре...хих...супер сте..ама не ми се свиѓа тоа у дуќанот ...хмм со тоа кј продаваш глисер(тоа беше нели) хаха:pos2::pos2:смешки едно кило тешки:pos2::pos2::pos2:

Од насловот ASM, помислив дека доаѓа од asembly, затоа ја отворив темава..Ок...nvm.. Позз :)

Од насловот ASM, помислив дека доаѓа од asembly, затоа ја отворив темава..Ок...nvm.. Позз :)
Хехе е ако де свешо чуек ќе помисли...ама добро ипак ѕирни ги може ќе ти се свиѓа ретардирани са! клипојте! :vozbud:

:pos2::pos2::pos2:Не сте нормални хахахаха јаки ви са клипчињава
Иначе вчера ве глеав на јанко емисијата.Он ви прае рекламација?:pos2:

бравос за УЈЕЛА Ме ЗМИЈА....:pos2::pos2:
:smir:

Брат супер сте, имате фаци за таа работа.:)

Само ви треба малце да подобрите глумата, да изгледа пореално. Иначе најдобар клип тој за "Клучојтe"

Поздрав до вас.:)

Ставете линкови ако има нешто ново.

Јас мислам дека и Агора треба да им се придружи на овие пореметениве пошто и тој е тотален антиталент за спорт.....

Back
На врв Bottom