Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Ja be, kolku sum zarabotil a?Имаш само за леб и маргарин бидејќи толку си заработил, а за тоа не ти е крива ниту една влада. 20 милиони не ме интересираат колку се за една личност , меѓутоа за археолошки истражувања во една земја во која нивото на откритија е како кај нас, се многу малку!
А инаку Кварк во овие истражувања може ќе откријат нешто важно и за албанците кои живееле овде, како и да е.
Археологијата е една наука важна за секоја една земја и има еден голем придонес за развивањето на туризмот.
Земи ги за пример ебените ни соседи грците...колку туристи на атина и носи Акрополис годишно ???
Znaci celata frka u drzavava e vsusnost oti ne sakame da rabotime a?
Nisto drugo a?
Abe aj be..........
Drugo, ako cekam od Pasko Kuzman da otkrie nesto vazno za albancite, mi se eba mater, se pisuvam uste utre ko uzbekistanec. Na mnogu navrati Kuzman do sega ja pokaza svojata "blagonaklonetost" kon albancite....
Treto, zosto be pravite glupavi sporedbi, neracionalni, nerealni, a? Zosto? Zosto barem malku ne razmisluvate pred da kazete nesto.
So Grcija mi se sporeduva.
Znaes civa tvorevina e Grcija?
Koj vladee so nea?
Koga napredna, zosto napredna?
Znaes kolku godini i kolku milioni para za investiranje u toj eban Hollywood se potrebni za da ja dostignes ti Grcija ( o kontekst na toa sto pretstavuva grcija za zapadot )? Kolku makedonski Onassis-i koi ke ebat nekoja Kennedy treba da se pojavat? A? Si razmislil za toa?