Арсенал v Манчестер Јунајтед [31.1.2010,17:00h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Вкупно гласачи
    87
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе има некоја техничка грешка со анкетата, јас сум слеп или некоја заебанција е? :):):)

Заслужена победа на Манчестер Јунајтед, очекувам оваа година да биде најинтересна до самиот крај, и типувам на Манчестер Јунајтед за освојување на титулата :wink:

Следната недела типувам победа на Арсенал на Стемфорд, во најмал случај нерешено... е сега дали оти така ми одговара или имам некое претчуство - не ви откривам!!! :helou:

Sto go mesate chelsea sea .. komentirajte za ovoj mec ..a toa dali chelsea ke izgubi ili ne ke vidime naredna nedela..:tapp:

барбара прими сочувство... може Манчестер нема да освои трофеј сезонава, ама е во игра за сите трофеи (освен ФА куп)... игра финале Карлинг КУП... игра 1/8 финале со Милан во ЛШ.. во Премиер Лига останува единствен конкурент на Челзи во битката за титулата откако денес вас "ве изгази" на Емирати.. признај пораз.. честитај... и почни од утре за Челзи да навиваш.. коа не може Арсенал барем Челзи да биде шампион...

џими со тебе мојме да прајме муабет на крај од сезона.А за денес заслужена ви е победата де
:)

Денилсон,Росицки,Цеск,Насри поима си немаа, Клиши,Сања еден асален пас ...

е сега дали оти така ми одговара или имам некое претчуство

веројатно тоа првото ќе да е...

лоша серија ги зафати топџиите,

Стоук 1-3
Вила 0-0
Ман.Ју 1-3

а следат,

Челзи(г)
Ливер(д)
Порто(г)

Статус
Затворена за нови мислења.