ARMA 2

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Jas znam germanski pa pisete ako treba nesto da vi prevedam

ја средив мисијата, се надевам дека нема да заглавам на др место, доколку ми притреба превод ке се обратам кај вас, фалави.

Ќе си пукнам јас од мака, три компјутери како мојов ми требаат за играва. Flashpoint со супер графика и подобра физика ќе е ова, а? Пу, мака... :)

Ќе си пукнам јас од мака, три компјутери како мојов ми требаат за играва. Flashpoint со супер графика и подобра физика ќе е ова, а? Пу, мака... :)

Тогаш ој си овде

http://operationflashpoint.filefront.com/

и симни си колку сакаш сингл мисии и кампањи:helou:
Освен послабата графика ништо друго од кејфот не губиш.

Искочи ARMA II ! Кој сака торент нека пише. (Англиска верзија ofc)

чим не можат да го кракнат мулти то џабе ти е арма2.

Има многу багови и гличови со графиката, што многу ме нервира. Неможам да го инсталирам најновиот пач...Вика дека сум имал погрешен ЦД-Key коа пробувам да го инсталирам пачот....?

леле еј вечер ќе ја сонувам играва 100% :vozbud:не знам дали ќе може да ја играм на мојава машина:kesa:иначе само што ја видов првата слика од воведот одма ме запали играва :vozbud::vozbud:

леле еј вечер ќе ја сонувам играва 100% :vozbud:не знам дали ќе може да ја играм на мојава машина:kesa:иначе само што ја видов првата слика од воведот одма ме запали играва :vozbud::vozbud:
после неколку мисии станува досадна затоа што има многу багови, јас ја чекав долго време ама не вредело.

после неколку мисии станува досадна затоа што има многу багови, јас ја чекав долго време ама не вредело.

А зашто уште ја нема на ЗАМУНДА и АРЕНАБГ, да не е некоја верзија пред официјалната?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom