ARMA 2

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Jas znam germanski pa pisete ako treba nesto da vi prevedam

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
ја средив мисијата, се надевам дека нема да заглавам на др место, доколку ми притреба превод ке се обратам кај вас, фалави.

Х

Ханзо

Гостин
Ќе си пукнам јас од мака, три компјутери како мојов ми требаат за играва. Flashpoint со супер графика и подобра физика ќе е ова, а? Пу, мака... :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ќе си пукнам јас од мака, три компјутери како мојов ми требаат за играва. Flashpoint со супер графика и подобра физика ќе е ова, а? Пу, мака... :)
Тогаш ој си овде

http://operationflashpoint.filefront.com/

и симни си колку сакаш сингл мисии и кампањи:helou:
Освен послабата графика ништо друго од кејфот не губиш.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Искочи ARMA II ! Кој сака торент нека пише. (Англиска верзија ofc)

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
чим не можат да го кракнат мулти то џабе ти е арма2.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Има многу багови и гличови со графиката, што многу ме нервира. Неможам да го инсталирам најновиот пач...Вика дека сум имал погрешен ЦД-Key коа пробувам да го инсталирам пачот....?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
леле еј вечер ќе ја сонувам играва 100% :vozbud:не знам дали ќе може да ја играм на мојава машина:kesa:иначе само што ја видов првата слика од воведот одма ме запали играва :vozbud::vozbud:

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
леле еј вечер ќе ја сонувам играва 100% :vozbud:не знам дали ќе може да ја играм на мојава машина:kesa:иначе само што ја видов првата слика од воведот одма ме запали играва :vozbud::vozbud:
после неколку мисии станува досадна затоа што има многу багови, јас ја чекав долго време ама не вредело.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
после неколку мисии станува досадна затоа што има многу багови, јас ја чекав долго време ама не вредело.
А зашто уште ја нема на ЗАМУНДА и АРЕНАБГ, да не е некоја верзија пред официјалната?????

Kajgana Shop

На врв Bottom