Bratot
Стоик и Машкртник!
После бугарските постови ова е најглупавото нешто што сум го прочитал последниов период.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И во ова ќе собере милиони инсекти(членконоги башка),да не заборавиме змии,амерички орел,Слонови,Шимпанзи,жирафи,Носорози и тоа се по формула
ммммм....НЕ!!
Доколку се земе теоријата за почеток и не/простор и не/време и фази на ширење и собирање на вселената, истата се совпаѓа со -од почетокот го открива свршетокот...Оној Сум, Кој од почетокот го открива свршетокот и јавува однапред за она што уште не се збиднало! Јас велам: ‘Мојата одлука ќе се исполни, ќе извршам сe што Ми е по волја.’ Исаија 46:10
Не е важно дали тоа е бродот на Ној. Кој верува не му требаат докази. Големoтo прашање е дали тоа што се нашле е брод. Зошто? Заштото е на височнина 4000 метри во планината. Што предизвикало овој катаклиз'м и може ли пак да се случи.
Ова е јако! За испрани мозоци де...
Како прво, за 4 800 години е невозможно да се издигне толку висока планина од морското ниво!!!
Инаку и порано се најдувани бродови длабоко во копното, ама ова на 4 000 метри...
А и што бара темава во Историја? Повеќе и одговара подфорумот Филм или ЧДА...
не верувам во ова ...
ама да те прашам како мислиш за 4800г да се издигне планина?
кој вика дека се издигнала планината за 4800год?
темава е за у Мистерии .. а и мислам дека имаше ваква тема таму пред некое време ..
Ама ова, дека е најден брод на 4 000 метри е тотална глупост.
те сваќам ...
пак да речам ова не ми е верно ... за арква де
само вероватно мислат на друго ..
не дека се издигале тие планини ...
туку имало вода дотаму можеби на тоа мислеле .. па останала Арката демек на таа висина ..
туку па ако имало вода дотаму цел свет ќе бил поплавен![]()