Апсурт во Б2 - 26.3.2010

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.661
Поени од реакции
55.385
Ко шо кажува насловов, во петок во Б2 се Апсурт, Бугарска рап група која мене ми е бајаги фина од времиња дамни :).
Верувам дека голем дел од вас се запознаени со некои од нивните дела, темава ја отворив пошо се отвараат теми за вакви работи....башка и не памтам кога последен пат сум отворил.. :icon_lol:

http://www.be-two.com.mk/

еве по нешто од нив...
култанта... 3в1

и за крај антологиската песна шо ги прослави...

ете така... :)

Ако бидам во Скопје дефинитивно ќе се оди :)

Moре и оваа беше доста популарна на почетокот :))

И ова е добро :)

Шо пари е?

Уште не се знае цената на влезниците, што ми е чудно :raz:
До петок ќе биде.

Софиската хип хоп атракција 'псурт за прв пат во Скопје, настап во живо зачинет со женскиот вокал Лола, во придружба со 5те Плејбој придружнички кои секогаш настапуваат со нив.

25432_1373387504416_1523652317_932554_7545041_n.jpg

За оние кои не ги знаат ..
Upsurt се смета за една од најдобрите групи на хип хоп сцената во Бугарија. Групата е формирана во '96 и се состои од 4 момчиња : Itzo Hazarta, Bate Ventsi и Butch.
Имаат направено бројни снимки, го достигнаа врвот на музичките листи, имаат бројни турнеи низ Бугарија и уживаат успех и високи оценки.
Upsurt зборуваат за обичниот човек кој живее едноставен живот, ги критикуваат политичарите и популарните артисти, го посочуваат она што е реално и пишуваат за проблемите во бугарското општество.
Пишуваат и снимаат свои песни, а кога имаат доволно за компилација издаваат нов албум.

Ц ц ц цело Б2 ќе :drk:

Малку се прецениле со ценава, не?

Малку се прецениле со ценава, не?

па да, за едно 50/100 денара. Ем шуто ем боде.
Во преговори сум за гратифче некое, ако не-нека извинат. :)

Жти зпки и нерви лабави!!:pos2: јака рап група

Много са добри апсурд . Ицо Хазарта е гениален и сам измислја текстовете на песните.

Теа каде со биле на журката да кажат како е било.Чекаме впечатоци............:smir::helou::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom