Апсурдни модни трендови

Од балетанки имам ставано повеќе фластери на нозе одошто штикла. (y)
Еднаш не ни успеав до дома да си појдам бидејќи лом ми ги направија стапалата, ги фрлив во канта, боса си допојдов уште 50 метра. Многу, многу крут материјал имаат повеќето, искрено и некако глупо стојат на нога.
налет па и ѓонот ако може да се нарече ѓон тоа :D е потенок од ќеса од Тинекс, сите камчиња до дома ќе ги сетиш.

Таквите само за на изглед ги носат, а да ги прашате каква им е ногата после 8 саати носење.
Мене ме имаат прашано зошто секогаш носам и купувам патики од тие за трчање, а не сменам нешто и да си купам такви кондури за пролет и лето.
На прво носење на боса нога лом ќе биде. Можам да замислам и колку смрдат од тоа неквалитетниот материјал тие кондури и балетанки што ги носат.

Не сум љубител на мокасини, но ве читам и сакам да ве корегирам за нешто.Постојат чорапи за мокасини, не се забележителни .Е сега друга работа е што копитава кај нас ги носат боси мокасините.
62469-fp_prd_3s.jpg

Слични се и за девојките што носат балетанки.

Не сум љубител на мокасини, но ве читам и сакам да ве корегирам за нешто.Постојат чорапи за мокасини, не се забележителни .Е сега друга работа е што копитава кај нас ги носат боси мокасините.
62469-fp_prd_3s.jpg

Кај нас му се смееја на Кристијано Роналдо по портали :))) абе какви пацери неписмени сме тоа е чудо. Какви елегантни кондури има за мажи, со пантолони комбо мислам дека и најутепаниот би бил атрактивен ама не, како секое време да ќе го повикаат за на палуба. :D

Малце сум во дилема дали балетанки кај жени или мокасини кај мажи е најглупата работа што станала мода или било како и било што нек сибе матер. Балетанките кај жени ми беа врвот своевремено, АМА сега кога ќе видам мажиња со голи глуждови и мокасини ми се полоши каде каде. Гилотина за сите.

Малце сум во дилема дали балетанки кај жени или мокасини кај мажи е најглупата работа што станала мода или било како и било што нек сибе матер. Балетанките кај жени ми беа врвот своевремено, АМА сега кога ќе видам мажиња со голи глуждови и мокасини ми се полоши каде каде. Гилотина за сите.
Гилотина за тебе

62469-fp_prd_3s.jpg

Мокасина се носи искључиво само со бела чорапа. Душа давам за добра мокасина како оваа подолу на пример

Никој не мразеше балетанки повеќе од мене, ама сега моите се најубави и бедес! :)

71wYY-RbMTL._UX395_.jpg

145896.jpg

...демек рацете се слободни, а и ветерот бил сопрен! ...не знам, чадор си е чадор, ова не би носела!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom