Апсурдни модни трендови

Балетанки кај женски и овие еспадриливе што ги спомна Год кај машки. Ствари што ги има во изобилие на пазарче и копаат ко мрша. Бос и ногата како во картонски пакет да ти е. Кога јас избирам да носам штикли пред балетанки, можете да претпоставите колку ги хејтам. :D

Исто и јас.
Женско во балетанка ми е толку непривлечно и тотално не-секси...
Како да и се пресечени нозете доле ми делува.
Па 100 пати подобро е спортска комбинација со патиче или пак штикли со фустанче од него ова...
Поготово некои одвратни балетанки од ваков калибар...
Па и со машни да се и 300 чуда, пак се грди.
img1481709351_large.jpeg

А еспадрила не би облекол па и последна обувка на светов да е. Бољи бос ќе одам него во тоа...
Кога го видов еден од колегиве од работа како носи штотуку купени нови еспадрили...:facepalm: - ми се згади.
Па и уште ми се фалеше како биле многу јаки и дека ќарил многу јаки обувки за 300ден. Го слушам а никако не сум да му кажам дека се одвратни.
Морав да ставам лажна насмевка и да се вклучам во клише муабет од тип „Со здравје да си ги носиш - Фала поубави да си купиш“ со цел да не го увредам :вонзем:
Вакви беа слични, само далеку погрди од овие...

New-2015-Men-s-Casual-Shoes-Flats-font-b-Brown-b-font-REAL-Leather-Sneakers-Male.jpg

Не е се во тоа да ти биде удобно, треба малце и добро да изгледаш :D
Има и други поквалитетни решенија за удобност...

Во последно ме кострешат неописиво исцртаните дебели веѓи. Неможам да ви опишам која одбивност ми ја ствараат. И жениве глупи сите топтан исцртаа веѓи, а не се гледаат прво дали им стои или не. Битно е во мода.
Уште па кога ќе видам на фарбани коси плави/црвени 2 сантима дебели веѓи катран црни.И тоа апла исцртано.
Абе да повратиш.

Вештачки трепки! :neetaka:
пред некој ден видив една девојка - мислев дека има гасеници на очите! Исто како шо рече мун чајлд, исцртани веѓи! Побогу, имаат ли тие девојки огледало дома? И нели гледат дека не им стои?!

Abe zasto tolku negativni komentari za modata od 90-te? xD kolku bese uzasna modata poslednive 10 godini bas se raduvam sto se vrakjaat 90-te posebno farmerkite so visok struk i kratkite maicki izgledaat mn poseksi otkolku tie so nizok koa kje mi tekne smrt mi bese koa trebase da kupuvam obleka so tie cirkonite i sarenilata uzas :sick: sega iam izbor i tie lancinjata za na vrat Darling sto gi ima postirano pak se vrateni u moda aii :love: :X3: i rancinja isto :love:.. fruzirite isto pojaki bea od 90-te definitivno :cool:xD, poslednive 10 godini uzas :sick: ko za odrasli zeni.. i sminkata e pominimalizirana bez sarenila, sega malku e too much goth so temnite karmini ama pak e bolje otkolku pred 5/10 godini babinski pomarandjesti karmini sto stavaa :sick: inaku se slagam za baletankite pogore sto imaa pisano uzas se :sick: s od sexy nema u taa stvar.

Што се однесува до мода во последно време гледам машки што носат панталони со куси ногавици. Мене таквите панталони воопшто не ми личат на машки, а ни на модерни. Повеќе ми личат како куси да му се.
:sick:

Сите варијации на овој стил на фарбање, во комбинација со нацртани или трајни, како и да се викаат тие гнасните веѓи. ЛАЈНА :гомце::гомце::гомце:

9IlXxSn6_400x400.jpg

Нацртана уста, до таа граница шо личи на кловн. Океј е, не сме сите родени со полни усни, ама нема потреба да се шлакате до толку, не ве праи поубави.

Site trendovi gi mrazam be. Kakvi trendovi , kakvi bakraci? Toa e pranje mozok, hipnoza, gubenje na svojto JAS.

Нацртана уста, до таа граница шо личи на кловн. Океј е, не сме сите родени со полни усни, ама нема потреба да се шлакате до толку, не ве праи поубави.
За ова потполно се согласувам. Личи одбивно и гадно, посебно гадно е тоа што се познава до каде е границата на усната, а над неа има уште неколку милиметри кармин и тоа е толку лошо исцртано што не личи ни на уста. Изгледа како да пиела јогурт или јадела нешто мрсно и обоено, па останала така зашмрљана во устата.

Буквално СЕ од ,,мода''та.

Шпиц штикли. А таман си помислив дека се ослободивме од нив засекогаш and boom... They came back.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom