Априли-ли-ли! :)

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра првоаприлска шега?

• Вкупно гласачи
    165
Фејсбуко во ред е кај мене. Арно оти го отворив да видам покани за покер имам, ама не се игра комар со прилепчани ќе ме заебат како Игор Џамбазов :icon_lol:. Сам против четворица и отиде џипот, е отиде :pos::pos::pos::pos:.

Е ајде кажи која е разликата помеѓу Словенија Телеком кај нас и Словенија Телеком овде?!

Одлично. Сеа во Ѓорче ке имам најбрз нет во Македонија. После сите ке сакате кај мене да живеете.

Мирослав? :pos2:

Па и мене ми падна чудно тоа. Знам дека е Предраг и се мислев дали да го преправам, али си викам ај ќе го остаам, можда е сменет Предраг, можда му е овој некој роднина. :)

Намерно е олку грдо напраено :))) Иначе кај нас ќе биде околу 5-6000 еври. Ќе се купува многу.

И ќе треба едно 10 години додека да почене да се продава. VW од кога го најавува Up па уште никаде го нема... Тата најавува автомобил од 1500 евра но не кажуваат дека кога би дошол кај нас би било 4500 евра... пфффф... :nenene:

Премногу ми звучи „Априлилили“ .
Инаку ако е за цена од 3-4 илјади , радо би го земал . Вреди за тие пари сепак.
Да бидеме реални , за градска вожња е супер. Додуше за Македонија е супер , сегде можеш да стигнеш со него :smir:.

Е ајде кажи која е разликата помеѓу Словенија Телеком кај нас и Словенија Телеком овде?!

Сите странски компании ќарот го прават кај нас, ете тоа е разликата... :)

Цела Германија, Унгарија и Словенија буквално зборат на телефон за џабе, имаат ненормални интернет конекции и цени но затоа тука е МАКЕДОНЧЕТО да плати и за нив... :)

Инаку ова ако е вистина СЕКОЈА ЧЕСТ!

Сите странски компании ќарот го прават кај нас, ете тоа е разликата... :)

Цела Германија, Унгарија и Словенија буквално зборат на телефон за џабе, имаат ненормални интернет конекции и цени но затоа тука е МАКЕДОНЧЕТО да плати и за нив... :)

Инаку ова ако е вистина СЕКОЈА ЧЕСТ!

Дружеее се освестија Словенците. Со ова ќе привлечат огромен број на корисници и ќе ја држат пола Македонија. :)

Јас им посакувам среќа и се надевам дека од ДУО ќе можам да се префрлам на овие новиве пакети. :)

дај боже да е вистина
не мора гигабитна мрежа али барем 20 мегабита ке е доста
а од кај оваа информација?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom