Аполо 20 ?

• Креатор на темата Креатор на темата Human
  • Време на започнување Време на започнување
Хех..

не се податоци на леталото,очигледно им даваат координати каде да ја насочат камерата,и им велат брб..ова е кокпит...брб ова е опрема за слетување...брб..ова е...од кај бе толку знаат кое што е???

Дали ова им е проучено...мене чудно ми е вака на прв поглед ти велат зумирај 69-кокпит и кислород:vozbud:

Хех..

не се податоци на леталото,очигледно им даваат координати каде да ја насочат камерата,и им велат брб..ова е кокпит...брб ова е опрема за слетување...брб..ова е...од кај бе толку знаат кое што е???

Дали ова им е проучено...мене чудно ми е вака на прв поглед ти велат зумирај 69-кокпит и кислород:vozbud:

Е ај да не знаат. Стасале до Месечината, а да не знаат координати и сл....

Хуман они велат 69 таму е кокпитот на бродот?????

па дај молим те ако е стар милијарда ипол години од кај знаат дека ете кај 69 е кокпитот???

Можеби зборуваат за нивниот кокпит ?!?!
Или на нешто што му личи на кокпит. Ако зборуваат не мора да знаат дека е така.

A што е кокпит х)?Мене не ми се верува дека е толку стар...многу е

Мене ми изгледа како на некој друг објект кој е најверојатно многу време таму :)

Да да ама не ми личи многу на некое вселенско летало како на некој тотем повеќе личи.

Па можеби е тотем, којзнае. Ама мене ми е поверојатно дека е некакво летало, транспортер, заглавено таму или урнато долго време.

Една ипол милијарда години е многу време...па конструкцијата на бродот останала скоро непроменета,ова најверојатно би значело нови елементи,или пак нови откритија-технологии...ама чим не пратиле луѓе...изгледа ништоод бизнисот:toe:

Хе хе хе ..а нешто се јави ко мистерија одма се даваат докази со некакви си нејасни фотографии и клипови...ова е ко правило...
...абе месечината е толку блиску што не е проблем и микроскопски точни снимки да се направат...и тоа од страна на некој аматер кој дома има телескоп...

a шо е со доказите деа човекот не ни стапнал на месечината?!
ви текиња?! .... има мн цврсти докази дека е тоа америчка лага, а можеби и ова е ....

Одвај успеавме да слетаме на Месечината, поминаа 40 год, а никој не се вратил таму, ќе почекаме уште малку и ќе видиме! Ќе пратат луѓе!

...абе месечината е толку блиску што не е проблем и микроскопски точни снимки да се направат...и тоа од страна на некој аматер кој дома има телескоп...

За ова дека со аматерски телескоп може да се види нешто големо колку 10х10 метри не е точно. За така мали објекти да се гледаат на површината на Месечината не е доволен ниту Хабл.
Ако беше така ќе беше многу лесно.

a шо е со доказите деа човекот не ни стапнал на месечината?!
ви текиња?! .... има мн цврсти докази дека е тоа америчка лага, а можеби и ова е ....

Ете, vone погоре пишува дека со аматерски телескоп можело да се види се на површината на Месечината!

не ми е многу веродостојно ова... сепак 1.5 милијарди години не се малце за да биде во волку добра состојба... верувам односно уверен сум дека вонземјани постојат ама дека ова е вонземјански брод не верувам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom