АНТИДРОГА КЛИПОВИ.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ондак да ги банираат и сите што пушат цигари и пишуваат у 3 саат сабајле на форум, пијани, тазе вратени од журка?

zalno e sto ti i drugite koi odgovorija na mojot post, ne ja svakate vistinskata tezina I stetnost na marihuanata. Da neka gi izbrisat komentarite so koi diriktno Ili indirektno se povikuva na konzumiranje na alkohol I cigari.

zalno e sto ti i drugite koi odgovorija na mojot post, ne ja svakate vistinskata tezina I stetnost na marihuanata. Da neka gi izbrisat komentarite so koi diriktno Ili indirektno se povikuva na konzumiranje na alkohol I cigari.

Дај, просветли ме, у така еден, убав, по содржаен пост, која е штетноста на марихуаната? :) По можност направи споредба со цигари, да иаме некакво мерило..една паралела направи...

Дај, просветли ме, у така еден, убав, по содржаен пост, која е штетноста на марихуаната? :) По можност направи споредба со цигари, да иаме некакво мерило..една паралела направи...
Се заглупува од марихуаната, посодржајно од тоа здравје :icon_lol:.

Dali navistina ne znaes kolku m e stetna ili se pravis pameten?

многу убаво, многу интересно и најважно многу поучно.:star:

Еве и ова го најдов ... само шо не е за дрога, него за здрав живот.

иначе ... супер се клупчињата.
пази го моментот на 43 секунда како го кријат другиот лап топ :) исзгледа само еден епл нашле у кафанава

Како да ви е на вас промашена поентата.
Па клиповите се да ги заплашат децата за да не пробат дрога, а не да им опишат реално 100% како ќе биде.
Најарно ќе беше да стават како Баба Рога ги трчка, така ептен да се исплашат. :)

Значи за сите што знаат какво е „вистинското“ искуство, држете го подалеку од децата и покажете им ги клиповите. :)
Поз.

go imam edno priatelce mi vika jas vika ako ne zemam ekstza ne mozam da se zabavuvam ama sepak tatko mu e golem covek,saka da gi ozvivuva dinosaurusite
ama negovo si e so saka neka pravi.

За наредниот маратон ќе се надувам и ќе трчам на 42 km.

Како да ви е на вас промашена поентата.
Па клиповите се да ги заплашат децата за да не пробат дрога, а не да им опишат реално 100% како ќе биде.
Поз.

Чекај сеа, ти озбилен си? За кои реални 100% зборуваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom