- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.482
- Поени од реакции
- 39.063
... ти не си анксиозна, на жалост имаш поинаков психолошки проблем кој некој во овие простори тешко може да ти го реши поради тоа што треба и време и труд, а ти си „тешка личност“ за прифакање на било какви совети, ти сама не се прифаќаш како личност, а лековите во ова група нема многу да ти помогнат зошто веќе си влезена во тој „хаос“ на растројство, единствено можеби (иако се сомневам дека имаш нешто со желудникот сигурно тоа ти е последица од психолошкото однесување) да се напиеш една капсула Омепразол онака колку да го „смири“ желудникот доколку е тоа како последица од хипохндрија ќе те смири !vecerva ispadnav so soprugot iako mi bese loso si rekov mozebi ke umram baren da ispadna ;(mnogu mi e tesko luge neznm dali me razbirate ali seogas koga ke gi dobijam tie bolki mi se ide da se obesam ;( nejkam ni jas da sum vo ovaa situacija nejkam mojata kerka da ima vaka majka deneska baba i ja cuvase jas spiev i mi vika mama stani stani jas te sakam koj to mene cuva sakam ti da me cuvas srceto mi se raspara na delcina dusata me bolese toa koga go slusnav ;( go prokolnuvav zivotot se prokolnuvav sebe ;( a nikoj ne moze da me razbere koga ke mi recat kako moze samo tebe nesto da te boli samo ti da odis na lekar kako jas da sakam da sum vo ovaa situacija ;(zosto mi se slucuvaat tie bolki poima nemam toa me izmacuva mnogu bolkive se vo gorniot del vo abdomenot i se prefrlaat kon grbot nekoj ako imal vakva maka go zamoluvam da mi piseveruvajte i jas nejkam ova da mi se desava vo zivotot i se sram i se mrazam sebesi